Головна Новини Політика рада "Більше нікому буде тоді голосувати": у Раді заявили, що мобілізація нардепів на фронт буде "дорогою"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Більше нікому буде тоді голосувати": у Раді заявили, що мобілізація нардепів на фронт буде "дорогою"

Перший віцеспікер Ради Олександр Корнієнко сказав, що мобілізація нардепів "допоможе РФ"

2 січня 2024, 22:05 comments1422
Поділіться публікацією:

Нардеп та перший віцеспікер українського парламенту  Олександр Корнієнко зробив заяву про те, чому нардепів "не можна" відправляти на фронт. Свою позицію щодо цього питання він озвучив в інтерв'ю "Укрінформу".

"Більше нікому буде тоді голосувати": у Раді заявили, що мобілізація нардепів на фронт буде "дорогою"

Олександр Корнієнко (фото з відкритих джерел)

На його думку, в мобілізації нардепів буде "зацікавлена Росія", бо тоді Рада не зможе працювати. Окрім цього, Корнієнко додав, що відправляти народних депутатів України на фронт "дорого".

"Так Кім же сказав вчора — який з нас толк? Є відповідь така нудна законодавчо-конституційна — більше нікому буде тоді голосувати і приймати закони, бюджет, зокрема. І це точно заважатиме перемагати, функціонуванню держави. Зараз депутат отримує на руки близько 80 тисяч, а буде отримувати понад 100, якщо буде воювати", – заявив Корнієнко.

Але Олександр Корнієнко вважає справедливим застосувати до народних депутатів ті ж підходи, що і до звичайних українців.

"Ну це ж справедливо має бути, правильно – у кого є діти, хтось інвалід, хтось за межами віку. Виявиться, що можна призвати 200 осіб. Ну, це навіть батальйон не буде", — сказав Корнієнко.

Також нардеп закликав своїх колег освоїти якісь військові навички і базові знання тактичної медицини, бо "проблеми з північним сусідом можуть закінчитися набагато пізніше", аніж каденція цього складу Ради.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Раді заявили, що цього тижня розпочнуть вносити зміни у законопроєкт про мобілізацію в Україні з урахуванням, зокрема, зауважень від Уповноваженого Верховної Ради з прав людини. Документ в такому вигляді виноситися на голосування до парламенту не буде. Таку заяву зробила заступниця голови Комітету ВР з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Хтось

4 січня 2024, 08:44

Якщо депутатів заберуть на війну, то хто ж тоді буде розкрадати державу ? І чого вони вирішили, що вони є важливими ?

Сергей

3 січня 2024, 21:43

Древний Бог Тут, как говорится, ни добавить ни убавить 200% !!!!

Анатолій

3 січня 2024, 14:26

Вас треба мобілізовувати, ви непотріб для країни, дарможериЙ" Стільки криміналу від вас, а пользи "0"!

Всеволод

3 січня 2024, 14:00

Очень правильно, депутатов надо на фронт. Толку от них в Раде никакого, а голосовать можно и в окопах хоть какую то пользу наконец то принесут.

Іван

3 січня 2024, 10:21

Так від них, і так ніякої користі не було.

Ираида

3 січня 2024, 09:55

Древний Бог, плюсую. :)

Ираида

3 січня 2024, 09:53

Можно подумать, с депутатов есть толк. Вот насмешил, рыло небритое. :))) Гнать вас всех ссаной тряпкой на фронт!

Jin

3 січня 2024, 09:41

ЩЕ Й СИДИТЬ ЯКАСЬ СРАКА НЕ НАЖЕРЛИВА И КОМЕНТИ ЧИСТИТЬ

Jin

3 січня 2024, 09:34

ЗНАЧИТЬ ІНВАЛІДИ 3 ГРУПИ ДАДУТЬ ТОЛК НА ФРОНТІ А КОРНІЕНКО З ДЕПУТАТАМИ ТАМ БЕЗТОЛКОВІ ВОНИ ТІЛЬКИ ГРОШІ В КИШНЯХ ТРИМАТЬ ТА ГОЛОСУВАТЬ ЗА ЦІ ГРОШІ ТА ЩЕ Й СОЛОДКО ТА ДОРОГО ЖЕРТИ В ЦЬОМУ ВОНИ ДАДУТЬ ТОЛК

гого восьминог

3 січня 2024, 09:15

А от инвалидов який толк? или вы им 100 000 платить не будете?

Древний Бог

3 січня 2024, 09:00

да вас всех вместе со всей властью с 2014 года нужно перестрелять!!! сволочи одни, а слуг еврейской миноры вообще накол высадить всех вместе с их равинами!!! аминь иудеем евреяем, сионитам что бы вас всех казнили!!!


Новини