Головна Новини Політика рада Безуглу відкликають з посади заступника голови Комітету з питань безпеки: нардеп відреагувала
commentss НОВИНИ Всі новини

Безуглу відкликають з посади заступника голови Комітету з питань безпеки: нардеп відреагувала

Нардеп висловила незгоду з таким рішенням та нагадала, що остаточне рішення залежить від волі парламенту

5 січня 2024, 15:15 comments1091
Поділіться публікацією:

Сьогодні Комітет Верховної Ради країни з питань національної безпеки, оборони та розвідки ухвалив рішення про відкликання Мар'яни Безуглої з посади заступника голови комітету. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив народний депутат України Вадим Івченко, який є членом цього комітету.

Безуглу відкликають з посади заступника голови Комітету з питань безпеки: нардеп відреагувала

Мар'яна Безугла. Фото: з відкритих джерел

У себе у Facebook нардеп заявив, що він особисто голосував "за" таке рішення, бо вважає, що у Верховній Раді на відповідних посадах мають бути люди, які посилюють наші позиції – у політичному та інформаційному просторах.

Нардеп Безугла з відповіддю не сповільнила. Вона нагадала членам комітету, що таке рішення має ухвалюватися Верховною Радою України.

"Дорогий комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, рішення можна ухвалити лише голосуванням у залі. Трудоголіки, люблю вас:)", — написала вона.

Згідно з Регламентом, справді такі рішення ухвалюються ВРУ на засіданні шляхом внесення змін до постанови про розподіл посад у комітетах, які мають підтримати щонайменше 226 нардепів. Але водночас комітет може ініціювати перед парламентом таке звільнення.

Безугла розкритикувала голову Комітету, свого колегу щодо фракції "Слуга народу" Олександра Завітневича. Вона заявила, що хотіла б висловити окрему "подяку" Завітневичу, що ініціативно поставив на голосування таку рекомендацію. При цьому додала, що шеф є "вогонь".

У Facebook Безугла пізніше повідомила, що голосування у Комітеті відбувалося "максимально підступно".

"Голова Комітету поставив на голосування, коли я його попередила, що запізнюся на засідання, за моєї відсутності; а колеги проголосували. Я не здамся ніколи і ніякий шантаж не змусить мене відступити від принципів, роботи, боротьби та правди", — написала вона.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що свідчить випад Безуглої на адресу Залужного: чого може спричинити ситуація.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микола

6 січня 2024, 09:16

Мар'яна Безугла. Є запроданка рашистів. На фронт її як медика помічником лікаря і негайно.

Тетяна Задорожня

5 січня 2024, 17:13

Нарешті влада потроху усвідомлює, щоби бути в керівництві країни, таким особам, як Безугла, треба мати хоч якісь мізки.

Ігор

5 січня 2024, 16:18

Обрізане пожирання один одного. Це нормально для нелегальних, це по-божому. Потім будуть перед окупаційною владою хвалитись, як допомагали швидше окупувати Україну.


Новини