Головна Новини Політика рада Без краватки і з чашкою чаю: Раду можуть перевести на "домашнє" голосування
commentss НОВИНИ Всі новини

Без краватки і з чашкою чаю: Раду можуть перевести на "домашнє" голосування

Через продовження пандемії парламент задумався про дотримання безпечних заходів

28 вересня 2020, 13:47
Поділіться публікацією:

Погіршення ситуації з пандемією COVID-19 призвело до необхідності переглянути законопроект №3250, який передбачає ведення парламентської діяльності віддалено. Про це повідомляє агентство "РБК-Україна", посилаючись на заяву віце-спікера Верховної Ради Руслана Стефанчук.

Без краватки і з чашкою чаю: Раду можуть перевести на "домашнє" голосування

Так. парламентарій підкреслив, що дані заходи необхідно ретельно розглянути з урахуванням вірусологічної небезпеки.

"Єдина мета, яка покладається на цей законопроект, це не втратити в такій критичній ситуації можливість діяльності єдиного законодавчого органу... Якщо будь-які пропозиції щодо нього є, їх можна врахувати між першим і другим читанням", - зауважив Стефанчук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Верховній Раді прийнятий до розгляду законопроект про віддалену роботу для населення. Своєю чергою, документ викликав критику в експертів.

"Запущений новим парламентом рік тому "турборежим" призвів до того, що ми отримали величезну кількість хаотичних рухів, — зазначає голова Національної Ради економічного розвитку Олексій Дорошенко. — Але за підсумками вийшло, що ВР минулого скликання, яка що працювала без "турборежиму"  прийняла навіть більше рішень. За тієї простої причини, що не поверталася до вже прийнятих (поспішно, непродумано, з величезною кількістю нестикувань) знову і знову ".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини