Головна Новини Політика рада Арахамія розповів, як «слуга народу» Арістов зумів відпочити на Мальдівах
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія розповів, як «слуга народу» Арістов зумів відпочити на Мальдівах

Нардеп скористався офіційним відрядженням від ВР до Литви

27 липня 2023, 08:50 comments2686
Поділіться публікацією:

Для розкішного відпочинку з родиною на Мальдівах нардеп Юрій Арістов скористався офіційним відрядженням від Верховної Ради до Литви. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Арахамія розповів, як «слуга народу» Арістов зумів відпочити на Мальдівах

Юрій Арістов. Фото: з відкритих джерел

Лідер "Слуги народу" у парламенті справді підтвердив, що його колега по фракції "СН" справді був у офіційному відрядженні від Верховної Ради України у Вільнюсі (Литва).

"Справді був у Вільнюсі. Справді зустрічався (Ред. – йдеться про зустрічі з офіційними особами). Ми це перевірили, а потім при поверненні додому, він скористався цим часом, нікого не попереджаючи, поїхав зі своєю родиною у дороговартісну відпустку, коли люди гинуть на фронті, коли працюємо вже понад півтора року без відпусток", — сказав Арахамія.

Парламентарій заявив, що Арістов написав заяву про складання депутатських повноважень і на найближчому засіданні її буде розглянуто, і Верховна Рада після такого резонансного випадку підтримає припинення його депутатських повноважень.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на тлі скандалів із стрімким збагаченням під час війни тепер уже екс-начальника Одеського обласного територіального центру комплектування Євгена Борисова, а також мальдівським "відрядженням" нардепа з фракції "Слуга народу" Юрія Арістова, президент України Володимир Зеленський виступив із жорсткою критикою їх та їм подібним. У вечірньому зверненні він розкритикував військкомів, суддів та депутатів, які думають, що "війна десь там, десь далеко від них", наголосивши, що острови та курорти під час війни, а також заробіток у "військкоматі" та хабарі в судах — це зрада державних принципів та інтересів суспільства. Чому два ці резонансні випадки стали надбанням громадськості лише після журналістських розслідувань? Чи щирий Зеленський у своєму обуренні? Чи можуть масово полетіти голови і розпочатися посадки? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини