Головна Новини Політика рада Арахамія: Дубінський поводиться як "покинута наречена"
commentss НОВИНИ Всі новини

Арахамія: Дубінський поводиться як "покинута наречена"

Глава фракції "СН" пов'язує останні висловлювання з боку нардепа із важким періодом у житті

18 березня 2021, 16:27
Поділіться публікацією:

Глава фракції партії "Слуга народу" Давид Арахамія впевнений, що усі звинувачення з боку народного депутата Олександра Дубінського про ніби-то причетність Офісу президента до оприлюднення розмови Петра Порошенка і Джо Байдена є домислами. Про це Арахамія заявив в коментарі "Українській правді".

Арахамія: Дубінський поводиться як "покинута наречена"

Давид Арахамия - фото з відкритих джерел

Давид Арахамія пов'язує останні висловлювання з боку Олександра Дубінського із важким періодом у житті народного обранця. Щодо походження так званих "плівок Деркача" очільник фракції "Слуга народу" заявив, що це видніше спецслужбам Сполучених Штатів Америки.

"Дубінський поводиться як покинута наречена. Звинувачує всіх у всьому, ображає, копошиться у спідній білизні замість того, щоб подивитися у дзеркало, усвідомити свої помилки й визначитися, як жити далі. Що стосується "плівок Деркача", то краще, ніж американські спецслужби, ніхто не скаже про причини й джерела їхнього походження. Усе інше — це домисли "мамкиних розслідувачів", — сказав Арахамія в коментарі "УП".

Нагадаємо, що напередодні Олександра Дубінського виключили з партії "Слуга народу". "Коментарі" запитали в експертів, що насправді відбувається і які у конфлікту можуть бути наслідки. Фахівці вважають, що Дубінський нерідко дозволяв собі мати іншу, відмінну від центральної лінії партії, думку. Вона чомусь більше збігалалася із думкою і бажаннями бізнесмена Коломойського, що також дратувало Банкову. Нині ж настав той момент, коли президент почав перейматися своїм рейтингом, який падає, і почав із допомогою РНБО рішучу боротьбу із "п'ятою колоною" в Україні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини