Головна Новини Політика рада Ар'єв заперечив власну заяву про можливу відставку Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

Ар'єв заперечив власну заяву про можливу відставку Залужного

Через півгодини нардеп видалив резонансний пост та виступив з його запереченням

7 листопада 2023, 17:27
Поділіться публікацією:

Менше години провисів у Фейсбуці пост народного депутата Володимира Ар'єва про нібито заплановане звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Нібито, стверджував парламентар, міністр оборони Рустем Умєров зробив подання до Ставки Верховного головнокомандувача про звільнення Валерія Залужного. Через півгодини нардеп видалив резонансний пост та виступив з його запереченням. Про це повідомляють "Коментарі".

Ар'єв заперечив власну заяву про можливу відставку Залужного

Пост-заперечення від Ар'єва

"Я знімаю попередній пост про подання на Ставку щодо звільнення Залужного. Наразі з багатьох інших джерел кажуть, що це не так. Сподіваюсь, що буде чітке повідомлення про те, що ніхто Залужного звільняти не збирається і що всі ці ігри закінчаться", — заявив нардеп на своїй сторінці в Фейсбук.

Нагадаємо, що  низка ЗМІ стверджувала про існування розбіжностей між командою президента та головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним щодо тактичних та стратегічних питань. Нібито, Залужний заперечував необхідність оборони Бахмута, а Офіс президента наполягав на цьому через медійну складову. У резонансному матеріалі в Time неназванний представник Офісу президента звинуватив низку командирів у небажанні виконувати накази Офісу та йти у наступ. В свою чергу, опоненти команди Зеленського угледіли в цьому повідомленні підтвердження чуток про те, що представники Офісу віддають накази військовим, ігноруючи позицію Залужного. 

Підозри щодо можливих протиріч між Залужним та Зеленським посилились після повідомлення про звільнення керівника ССО. Як стало відомо, про своє звільнення він дізнався зі ЗМІ, воно не було погоджено з Залужним. 

Тим часом, одна країна обіцяє накласти вето на вступ України до ЄС: вимагають виконати ультиматум. Країна член ЄС оголосила готовність блокувати перспективи приєднання України до ЄС.

А республіканці у Сенаті США висунули умови для підтримки допомоги Україні. У Республіканській партії хочуть змінити міграційну політику. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Светлана

7 листопада 2023, 21:52

Лучше бы Арьеву не быть бабой-сплетницей. Уводит в сторону от своих проблем


Новини