Головна Новини Політика президент Зустріч Путіна та Зеленського можлива лише за однієї умови: Росія висунула вимоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч Путіна та Зеленського можлива лише за однієї умови: Росія висунула вимоги

Росія назвали умову зустрічі Зеленського з Путіним

24 березня 2022, 13:41 comments12515
Поділіться публікацією:

РФ назвала умову, за якої буде можливо провести зустріч українського та російського президентів Зеленського й Путіна. Як повідомляли "Коментарі", таку заяву спікера Ради Федерації Валентини Матвієнко опублікували "Риа Новости".

Зустріч Путіна та Зеленського можлива лише за однієї умови: Росія висунула вимоги

Зеленський і Путін - фото з відкритих джерел

За словами Матвієнко, зустріч відбудеться лише тоді, коли буде вироблено домовленості й створено підсумковий документ. 

Матвієнко наголосила, що зустріч має принести результат, а не бути безрезультативною розмовою.

"А так посіяти надію, що зараз президенти зустрінуться, поговорять і не буде результату – заради чого тоді проводити ці зустрічі?... Зустріч має також дати результати. Такі зустрічі готуються, це не просто зустрілися, ні про що поговорили", — зазначила Матвієнко.

Що думають експерти стосовно вимог Росії та зустрічі Зеленського з Путіним?

Директор центру "Нова Європа" Сергій Солодкий у коментарях для "Радіо Свобода" заявив, що всі переговори з принципових питань з росіянами до 2014 року закінчувались дипломатичною, економічною поразкою України. Росія завжди вдавалася до шантажу й завжди перегравала Україну. На думку експерта, Україна з погляду реальної політики є слабшою стороною.

"Коли веде переговори сильніша і слабша сторона, то очевидно, хто буде змушений іти на більші поступки. Погоджуватись на двосторонній діалог із позиції слабшої сторони і розраховувати на справедливий мир – це верх наївності", — заявив експерт.

PR-експерт, політичний аналітик, юрист Олександр Солонько для порталу "Коментарі" повідомив, що питання зараз не в тому, коли саме підпишуть документ. Зараз ми маємо вимоги Росії до України, які невиконувані й нереальні. Цими вимогами Кремль ставить за мету знищення України. А прийняти умови Росії — значить капітулювати й поставити хрест на Україні. Саме в цьому контексті спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко й говорить про документ і зустріч президентів.

"Єдиний варіант зустрічі із Зеленським, який розглядає путін — це прийняття капітуляції України. Чи це можливо? Український народ вже дав відповідь на це питання", — зазначив експерт.

Як повідомляли раніше "Коментарі", представник РФ в ООН визнав готовність Путіна натиснути на ядерну кнопку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ВАЛЕНТИНА

24 березня 2022, 15:34

Чи не дурень путін? ЯКА КАПІТУЛЯЦІЯ?


Новини