Головна Новини Політика президент ЗСУ вже близько: Зеленський заявив, що колаборанти вже отримують квитки для втечі
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ вже близько: Зеленський заявив, що колаборанти вже отримують квитки для втечі

Президент вважає, що видача російських паспортів більше схожа не на чергу за паспортами, а на спробу отримати квиток, аби втекти

12 червня 2022, 07:50 comments1485
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський дав свою оцінку тому, що окупанти швидко намагаються видавати російські паспорти на тих територіях України, які вони тимчасово контролюють. Зокрема, з такою діяльністю окупанти активізувалися у Херсоні та Мелітополі Запорізької області. На думку глави держави, з огляду на те, що ЗСУ продовжують наступати, видача російських паспортів більше схожа на видачу "квитка для втечі". Як передає портал "Коментарі", про це президент заявив у своєму вже традиційному вечірньому відеозверненні до українців.

ЗСУ вже близько: Зеленський заявив, що колаборанти вже отримують квитки для втечі

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський зазначив, що він подивився, кого російські пропагандисти представили як мешканців Запорізької та Херсонської областей, які виявили бажання отримати російські паспорти. За фактом виявилося, що це самі колаборанти та близьке до них оточення.

Президент вважає, що все це більше схоже на те, що окупанти готують колаборнатів до того, що їм буде куди тікати.

Зеленський додав, що українські визволителі продовжують досягати успіху у просуванні у південних регіонах країни. Нехай ці поступи невеликі, але вони є. Так, Володимир Зеленський зазначив, що на Херсонщині відвойовано селище Таврійське. Є також успіхи української армії та у Запорізькій області.

За словами глави держави, також досі Росією не взято Донбас, які вона погрожувала взяти за кілька днів, якщо не годинника. Тривають вуличні бої у Сєвєродонецьку. ВСУ не дають ворогові просунутися углиб території.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Байден вперше розповів, як відреагував Зеленський на його попередження про вторгнення РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини