Головна Новини Політика президент ЗСУ продовжують наступати: президент заявив про нові деокуповані населені пункти
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ продовжують наступати: президент заявив про нові деокуповані населені пункти

Президент запевнив, що влада пам'ятає про кожне місто і кожну громаду, які ще перебувають в окупації

14 травня 2022, 08:04 comments1217
Поділіться публікацією:

На 79-й день війни українські воїни звільнили ще 6 населених пунктів – лише 1015. Як передає видання "Коментарі", про це заявив президент України Володимир Зеленський під час свого відеозвернення до українців.

ЗСУ продовжують наступати: президент заявив про нові деокуповані населені пункти

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський зазначив, що завдання, яке стоїть перед державою, полягає в тому, що не лише звільнити раніше окуповані населені пункти, а й оперативно розпочати їх відновлення. Так, лише минулої доби вдалося деокупувати 6 населених пунктів до загальної кількості 1015.

Президент наголосив, важливо, щоб у тих містах та селах, звідки було вибито ворога було відновлено електрику, водопостачання, зв'язок, транспорт, соціальні послуги.

При цьому глава держави наголосив, що людям, які сьогодні перебувають в окупації, не потрібно падати духом. Вони не приречені. Влада пам'ятає про кожне українське місто та село, які сьогодні є тимчасово окупованими російськими загарбниками. Далі глава держави назвав Херсон, Мелітополь, Бердянськ, Енергодар, Маріуполь та інші міста та містечка Донбасу, які обов’язково будуть звільнені від російських окупантів.

За словами Зеленського, успішний контрнаступ ЗСУ на Харківщині яскраво показує, що в окупації ніхто не залишиться і українські території будуть звільнені.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Росії вже задумалися над тим, що втратили надто багато авіації в небі над Україною і тому тепер надають перевагу ударам зі своєї території, побоюючись, що залітати російським винищувачам та бомбардувальникам на українську територію небезпечно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини