Головна Новини Політика президент ЗМІ розповіли, скільки коштувало українцям утримання Зеленського в 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ розповіли, скільки коштувало українцям утримання Зеленського в 2020 році

Під час підрахунку не враховувалися витрати на державну охорону

23 лютого 2021, 12:01
Поділіться публікацією:

Забезпечення діяльності глави держави Володимира Зеленського у 2020 році, виходячи з мінімальних підрахунків, коштувало платникам податків 30,8 мільйона гривень. При цьому, не враховувалися витрати на державну охорону. Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на сюжет Bihus.Info.

ЗМІ розповіли, скільки коштувало українцям утримання Зеленського в 2020 році

Утримання Зеленського в 2020 році коштувало українцям мінімум 30 млн - ЗМІ

Повідомляється, що найдорожче минулого року коштували перельоти президента України — як внутрішні, так і закордонні з'єднання. За даними джерела, у 2020 році їх загальна вартість склала 22 мільйони гривень.

Автобаза Держуправління справами за попередній рік витратила ще 4,8 мільйона — на пальне, оплату добових і проживання співробітників у відрядженнях з президентом.

У мільйон гривень обійшовся ремонт державної дачі в Конча-Заспі, який робили перед приїздом туди президентської родини. А саме утримання будинку, де зараз живе Зеленський, у 2020 році коштувало 3,4 мільйона.

За даними джерела, новорічний візит президента країни до Івано-Франківської області обійшовся в понад, ніж 390 тисяч гривень.

Також у виданні відзначають, що у 2020 році Зеленський два тижні проходив лікування від коронавірусу в лікарні "Феофанія". Згідно прайсу медичного закладу, утримання там президента коштувало 109 тисяч гривень з бюджету.

Джерело підкреслює, що підрахунок коштів не враховує бюджетних витрат Управління держохорони на захист президента і його сім'ї. Цю суму неможливо підрахувати, оскільки інформація про охорону є засекреченою.

Раніше "Коментарі" розповідали, що президент України Володимир Зеленський загрожує знову розпустити Верховну Раду, якщо народні депутати не приймуть необхідний закон на позачерговому засіданні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини