Головна Новини Політика президент Зеленський звинуватив Тимошенко в політичних перевзуваннях протягом 20 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звинуватив Тимошенко в політичних перевзуваннях протягом 20 років

"Кажуть, що найшвидше істота на планеті - це гепард. Насправді це не так", - сказав Зеленський

29 січня 2021, 14:18 comments1268
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський прокоментував ініціативу лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко про проведення референдумів з п'яти питань. Вона виступила з такою ініціативою після прийняття закону про народовладдя. Про це Зеленський заявив у відеозверненні до народу на своїй сторінці в Facebook.

Зеленський звинуватив Тимошенко в політичних перевзуваннях протягом 20 років

Зеленський. Фото: скрiншот

Він назвав ініціативу Тимошенко політичним перевзуванням, яким, за його словами, вона займається вже протягом 20 років. Зеленський сказав, що найшвидшим істотою на планеті є гепард, проте дати фору йому можуть дати деякі депутати і політичні сили (натяк на Тимошенко) в швидкості "політичного перефарбування".

Також Президент сказав про те, що сподівається на ухвалення законопроекту про скорочення кількості народних депутатів з 450 до 300.

Тимошенко вже прокоментувала заяву Зеленського сказавши, що не реагуватиме на звинувачення Президента і підкреслила, що навіть не читає таких речей.

Після приняти законопроекту про народовладдя Тимошенко з трибуни Верховної Ради заявила про намір ініціювати проведення референдумів по п'яти питань, серед яких були поставки газу і електрики населенню з рентабельністю в 30 відсотків, продаж землі, легалізація медичного канабісу, ігровий бізнес і продаж стратегічної власності.

Відповідно до Закону про народовладдя, предметом проведення референдуму не можуть бути питання, які суперечать Конституції України, порушують суверенітет і територіальну цілісність України і створюють загрозу національній безпеці України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Рада розсекретила розміри зарплат керівників держпідприємств.

Також читайте про шанси Зеленського на другий термін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Kymelnitskiy

30 січня 2021, 08:09

"Зеленский обвинил Тимошенко в политических переобуваниях на протяжении 20 лет" - кто такой Зеленский чтобы обвинять Тимошенко? Зеленский не представляет собой ничего, как политик и является крайне ограниченным человеком. https://www.7kanal.co.il/News/News.aspx/216119


Новини