Головна Новини Політика президент Зеленський звернувся до українців з важливим проханням: що сказав президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звернувся до українців з важливим проханням: що сказав президент

2 січня, російські окупанти вкотре масовано атакували Україну

2 січня 2024, 21:36 comments1611
Поділіться публікацією:

Громадянам України варто звертати увагу на сигнали повітряної тривоги найближчими днями. Важливо зберегти життя на фоні частих ударів та обстрілів Росії. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на вечірнє звернення президента  Зеленського.

Зеленський звернувся до українців з важливим проханням: що сказав президент

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Український президент нагадав, що в результаті удару російських окупантів 2 січня 2024 року поранення отримали 130 людей. А п'ять мирних жителів загинули.

Президент Зеленський висловив співчуття тим, хто втратив рідних та близьких.

"Будь ласка, особливо в ці дні звертайте увагу на сигнали повітряної тривоги. Нелюди ці хочуть завдати болю Україні. Важливо берегти життя", — заявив Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі! писали про те, що Зеленський відреагував на ранковий удар РФ по Україні.  Внаслідок ранкового масованого удару РФ по Україні 2 січня четверо людей загинули, ще 92 людини було поранено.  Про це у себе в Telegram повідомив президент України Володимир Зеленський.

Як уточнив Володимир Зеленський, з 31 грудня російські нелюди застосували вже близько 170 "шахедів" та десятки ракет різних типів. Президент зазначив, що вже третю добу поспіль наші воїни ППО роблять неймовірну роботу. Абсолютна більшість російських дронів і ракет були направлені по цивільних об'єктах, але наші захисники знищили практично всі з них.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Шмигаль розповів, куди цілилася РФ під час ракетної атаки. Масштабна терористична атака Росії 2 січня була спрямована проти цивільної інфраструктури.  Таку заяву у телеграм зробив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Наразі енергетики, рятувальники, медики, поліцейські та всі служби працюють на місцях.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини