Головна Новини Політика президент Зеленський звернувся до нардепів: головні заяви
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звернувся до нардепів: головні заяви

Президент наголосив, що Україна йде до перемоги у війні з РФ і у цьому її підтримує весь цивілізований світ

28 грудня 2022, 15:45 comments1139
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський виступив із традиційним щорічним посланням до Верховної ради. Зеленський заявив, що Україна продовжує впевнено йти до перемоги, про яку мріяли всі наші покоління, а "все, що не досягли раніше, буде у нас".

Зеленський звернувся до нардепів: головні заяви

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Президент наголосив на тому, що незважаючи на терор Росії українці пройдуть цієї зими, російські "шахедні" удари не принесуть окупантам жодного результату.

Володимир Зеленський наголосив, Україна стала одним із лідерів вільного світу. Для багатьох це гордість мати друзів серед українців. Україна йде до перемоги Все, чого раніше не досягли, у нас буде тепер. Своєю боротьбою Україна об'єднує ЄС та весь вільний світ.

Глава держави акцентував увагу на тому, що має бути міжнародний трибунал з військових злочинців окупантів і ворог має покарати.

"Безпека держави – це не той стан, до якого досягаєш раз і назавжди. Це складна робота, процес", – наголосив Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — уряд Росії доручив 16 ВНЗ створити військові навчальні центри для підготовки кадрів для російської армії. Про що говорять ці новини з РФ та реакція Заходу на танці країни-агресора з бубном навколо мирних переговорів на тлі підготовки до нової ескалації? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.                                                                       

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому диктатор Володимир Путін та компанія говорять про мирні переговори, але насправді до них не готові – чого чекати далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Allex

28 грудня 2022, 22:17

По логіці цього зеленого покидька - Україна та українці весь час мріяли, щоби до управління країною прийшло бидло, клоун, какократ, котрий здасть третину України москальні, щоб потім, не зважаючи на його палки їм в колеса, гуртом відбивати свою території ціною свого здоровья та життя, - щоби при цьому оцей зрадник на підтанцьовці у Дєрьмака, назвав це "шляхом до перемоги"!!!! Це розуму незбагненно!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ігор

28 грудня 2022, 15:59

Наш Мадуро.


Новини