Головна Новини Політика президент Зеленський зухвало відповів противникам атак по території РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зухвало відповів противникам атак по території РФ

Володимир Зеленський запросив противників атак по території РФ приїхати до Харкова, а потім засуджувати

3 квітня 2024, 16:10 comments3507
Поділіться публікацією:

Захід має підтримувати удари безпілотників по території Росії, а не засуджувати Україну та закликати припинити такі дії. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву президент України Володимир Зеленський зробив під час прес-конференції з президентом Фінляндії Олександром Стуббом.

Зеленський зухвало відповів противникам атак по території РФ

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава української держави наголосив, що Україна "дуже вдячна різним міжнародним організаціям за те, що вони постійно щось засуджують".

"Дехто порушує питання ударів по НПЗ. Дуже просто можна відповісти організаціям, мені здається, щоб зрозуміти, як вижити у Харкові без світла та води, то треба приїхати та спробувати, а потім думати, засуджувати чи ні", — висловив Володимир Зеленський.

Лідер українців зазначив, що Росія розуміє лише мову сили. Саме тому всі осуди, які звучали раніше, не призвели до зменшення атак Росії.

"Вони (росіяни – ред.) розуміють лише, коли є потужна відповідь. Я вважаю, що Захід має підтримувати українські відповіді", – заявив глава держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" - в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW) зазначається, що атака безпілотниками 2 квітня по нафтопереробному заводу в Республіці Татарстан (а також по підприємству зі збирання дронів) свідчить про перелом у стратегії України щодо завдання ударів по об'єктах у глибокому тилу РФ. У Росії традиційно погрожують за це всякмими карами, включаючи захоплення Києва. А думки західних союзників України розділилися. Якщо влада Франції вважає, що російські нафтопереробні об'єкти є законною ціллю нашої армії, то представники США продовжують твердити, що не підтримують і не заохочують українські удари по території РФ. Про що свідчить сам факт таких ударів, і навіть реакція на них, зокрема із боку Заходу? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Маэстро

4 квітня 2024, 10:59

Добротой и любовью мы не сделаем врага другом, а увеличим степень его притязаний Сартр

777

3 квітня 2024, 20:38

5.10, Психіатричні або психотропні (що змінюють поведінку, свідомість) препарати психіатр прописує після того, як ставить діагноз. Це виглядає логічно, дуже схоже на медицину, але має дві корінні відмінності.

777

3 квітня 2024, 20:36

Партия 5.10, приедьте сами в Харьков сейчас; может, наберётесь ума, если в ваших черепках ещё осталась способность к мышлению.. Ваш лидер по ту сторону границы г. Харьков..... в рашке

Алекс

3 квітня 2024, 18:54

Все, кто тут сильно скачет против этих слов Зеленского, приедьте сами в Харьков сейчас; может, наберётесь ума, если в ваших черепках ещё осталась способность к мышлению..

Партия 5.10

3 квітня 2024, 18:13

Это зелёное дерьмо не наш лидер, это не лидер украинцев, а их предатель у которого руки по локоть в крови !

хунта

3 квітня 2024, 15:57

https://cchr.org.ua/uk/jak-vijti-z-psihiatrichnoi-likarni-jakshho-vi-prijshli-tudi-dobrovilno/ https://cchr.org.ua/

5.10

3 квітня 2024, 15:23

https://cchr.org.ua/uk/jak-vijti-z-psihiatrichnoi-likarni-jakshho-vi-prijshli-tudi-dobrovilno/

Ігор

3 квітня 2024, 15:21

Лідору розікравших свою країну українців, не треба було приводити свою військову кризу в Україну.


Новини