Головна Новини Політика президент Зеленський зробив заяву про альтернативу Україні в ЄС та НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив заяву про альтернативу Україні в ЄС та НАТО

Глава держави наголосив, що альтернативи звільненню нашої країни від російських загарбників та членству в ЄС та НАТО немає

17 лютого 2023, 17:22 comments1506
Поділіться публікацією:

Дискусії про можливу альтернативу членства України в Європейському Союзі та НАТО є безпідставним, бо такої альтернативи немає і бути не може. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву, виступаючи з відеозв'язку на Мюнхенській конференції з безпеки зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський зробив заяву про альтернативу Україні в ЄС та НАТО

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Чи зараз час для України стати повноправною частиною Європейського Союзу? Для більшості європейців це вже не питання. Ми вже набули статусу країни-кандидата. Ми вже готуємося розпочати переговори про членство", — зазначив Володимир Зеленський.

Глава держави зазначив, що Україна вже інтегрована в європейську економіку, логістику та енергетику. Тому як немає альтернативи Україні від звільнення від російських загарбників, так і немає альтернативи від членства в НАТО та ЄС.

Володимир Зеленський додав, що "ми маємо звільнити Україну та Європу, тому що, коли російська зброя стріляє по нас, вона вже націлена на наших сусідів".                                                                                                                        

"Ми маємо звільнити від російської агресії кожну європейську інституцію та кожну сферу світової економіки, бо тільки тоді буде шанс на свободу", — наголосив Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — удари по російських об'єктах у Криму: чому США дають зелене світло – чого змушують РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять провокаційні заяви Олександра Лукашенка – чи збільшиться загроза з боку Білорусі. Експерти детально розібралися в ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини