Головна Новини Політика президент Зеленський зробив сенсаційну заяву про Татарова
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив сенсаційну заяву про Татарова

Володимир Зеленський розповів про радника Офісу президента Олега Татарова.

27 серпня 2024, 15:07 comments3618
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський заявив, що радник Офісу президента Олег Татаров разом з чинним керівником СБУ Василем Малюком "вбивали чеченців" у Києві.

Зеленський зробив сенсаційну заяву про Татарова

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський дав пресконференцію на форумі "Україна 2024. Незалежність", де відповів на питання кореспондента видання "Українська правда" про команду президента, зокрема про ефективність керівника Офісу президента Андрія Єрмака та його заступника Олега Татарова. 

"Що стосується моєї команди, сьогодні моя команда, як президента, це всі ті люди, які захищають нашу державу: Збройні Сили, головком, міністр оборони. Я вважаю, що ми одна команда... Багато законів прийнято. Є різні виклики, і в Раді, в уряді тощо. Але не помічати, що в час війни Україна стільки всього зробила", — сказав президент.

Зеленський наголосив, що Андрій Єрмак був одним з ключових людей, хто керував Самітом миру, тоді як Олег Татаров вбивав чеченців у Києві.

"Саміт миру сам по собі не з'явився. Наприклад, Андрій Єрмак — один із основних тих людей, які готували формулу миру, Саміт миру. Олег Татаров разом із Василем Малюком вбивали чеченців в Україні, в Києві. Замало? Вигнати його, щоб його вбили руські?" – сказав Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський підтвердив переговори Росії та України в Катарі.

Також "Коментарі" писали, що президент Володимир Зеленський заявив про готовність України обговорити ідеї щодо мирного закінчення війни. Однак, за його словами, російський диктатор Володимир Путін не зацікавлений у переговорах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини