Головна Новини Політика президент Зеленський зробив пропозицію Трампу: як це стосується мирного плану щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив пропозицію Трампу: як це стосується мирного плану щодо України

Володимир Зеленський запросив в Україну Дональда Трампа, щоб пояснити неможливість його "мирного плану"

6 листопада 2023, 08:40
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський виступив із пропозицією до екс-глави Білого дому Дональда Трампа, який обіцяв у разі обрання президентом США завершити війну між Росією та Україною за 24 години, приїхати до України. Як повідомляє портал "Коментарі", свою пропозицію український лідер озвучив в інтерв'ю "NBC" у програмі "Meet the Press".

Зеленський зробив пропозицію Трампу: як це стосується мирного плану щодо України

Володимир Зеленський та Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

Ведуча сама запитала Володимира Зеленського про те, щоб він міг сказати одному з претендентів на президентську посаду Дональду Трампу, який скрізь афішує, що здатний домогтися припинення війни в Україні за добу.

Володимир Зеленський наголосив, що він хотів би запросити Дональда Трампа відвідати Україну. Його опонент у президентських перегонах, чинний президент США Джо Байден уже був в Україні, все бачив на власні очі. Дональду Трампу теж слід було б приїхати в Україну, щоб розібратися в ситуації.

"Мені треба буде не більше 24 хвилин, щоби пояснити президенту Трампу, що він не може щось зробити з цією війною, забезпечити мир – через Путіна, якщо – завжди є "якщо" – якщо він не намагається і не готовий здавати нашу територію цій жахливій людині. Якщо він не збирається здавати її, здавати нашу незалежність – він нічого не зможе з цим зробити", – висловився президент України.

Також журналіст уточнила, чи мав Зеленський якісь контакти з Трампом після того, як той перестав бути президентом. На це Зеленський відповів негативно. Саме тому, додав глава української держави, він був би радий бачити його зараз в Україні. Адже поки що, уточнив Зеленський, він не впевнений у тому, чи підтримуватиме Трамп Україну, у разі його обрання президентом США.

Читайте також на порталі "Коментарі" — хто б переміг на виборах президента у ключових штатах США: результати рейтингу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Дональд Трамп знову осоромився заявою про Угорщину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини