Головна Новини Політика президент Зеленський зробив нову заяву про втрати у війні України та Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив нову заяву про втрати у війні України та Росії

Глава держави заявив, що переживає, що Захід може втомитися від України

29 червня 2022, 11:38 comments1088
Поділіться публікацією:

Україна зазнає втрат у війні проти Росії, але треба визнати, що там, де Збройні сили України втрачають одну людину, російська армія втрачає щонайменше п'ять осіб. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю американському телеканалу NBC заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський зробив нову заяву про втрати у війні України та Росії

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент зазначив, що у цій війні величезні втрати зазнає не лише Україна, а й Росія. Втрати України є не лише у живій силі, а й у військовій техніці. Боротьба йде дуже суворою і там, де Україна втрачає одну людину, Росія втрачає п'ять осіб. Там, де Україна втрачає один танк, росіяни втрачають п'ять танків.

"Треба бути справедливим та сказати, що нам складно. Бо знову-таки інші цифри, на один наш танк у них 10 танків, на одного нашого бійця – їх 10 військових. І хоч би якими міцними ми були, їх у 10 разів більше і це дуже складно. Нам складно, але ми стоїмо", — заявив Володимир Зеленський.

При цьому глава української держави визнав, що Україні складно наодинці протистояти Росії без підтримки союзників і партнерів. Україна може не вистояти. Саме тому, наголосив Зеленський, дуже важливою є підтримка Європи і, насамперед, США. Усі мають розуміти, що йдеться не лише про окремо взятий конфлікт України з Росією. Йде війна всього цивілізованого світу з Російською Федерацією, їх військово-політичним режимом, їхньою армією.

Володимир Зеленський підкреслив, що він не має сумнівів у тому, що війна закінчиться перемогою України, як би складно не було українському народу, але він має вибити з окупантів з української землі і скільки він може це робити, він продовжуватиме бити агресора.

Читайте також на порталі "Коментарі" — таким НАТО ще не бачили: експерти розповіли про підсумки першого дня саміту на тлі війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини