Головна Новини Політика президент Зеленський зробив нову заяву про те, коли закінчиться війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив нову заяву про те, коли закінчиться війна в Україні

Варто зазначити, що президент України Володимир Зеленський не називає термінів закінчення війни

31 серпня 2023, 19:05
Поділіться публікацією:

Тільки коли росіяни виведуть свої війська з території України та почнуть поважати право українців на свободу. Саме тоді закінчиться війни в країні. Таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю RTP.

Зеленський зробив нову заяву про те, коли закінчиться війна в Україні

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Також президент Зеленський  не виключив, що для закінчення війни має відбутися певний діалог. Але це станеться лише після того, коли РФ "почне поважати наше право жити на нашій землі, і російські сили покинуть нашу територію в повному обсязі".

Також президент України не допускає жодних прямих переговорів з Москвою, поки не будуть виконані умови нашої країни

"У нас є дуже чітка позиція, і ця позиція закладена в нашій формулі миру, яка має 10 пунктів. Завершення війни передбачається після виконання всіх цілком чесних, справедливих пунктів, які базуються на резолюції ООН", — заявив президент.

Війна може закінчитися цього року, але це залежить від багатьох фактів, в тому числі й успішного контрнаступу, припустив Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський розповів, якими будуть гарантії безпеки від інших держав. Президент України Володимир Зеленський заявив, що до гарантій безпеки входитиме військова, фінансова допомога та санкції проти агресора. Про це  він заявив в інтерв’ю, яке він дав Наталії Мосейчук.

Популярна телеведуча Наталія Мосейчук під час інтерв’ю запитала Зеленського, що саме має бути закладено в гарантіях безпеки від інших держав. Президент зазначив, що такі гарантії матимуть "щит і меч". Країни G7 погодили декларацію про гарантії безпеки для України. Крім країн G7 до цих гарантій долучились і інші держави.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини