Головна Новини Політика президент Зеленський зробив нову заяву про переговори з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив нову заяву про переговори з Путіним

Світові лідери довго переконували Путіна, щоб запобігти війні

14 травня 2023, 21:55 comments7879
Поділіться публікацією:

Світові лідери не одну годину вели перемовини з російським президентом Володимиром Путіним, аби запобігти тому, що є зараз, але він обрав катастрофу. Таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський пише РБК-Україна.

Зеленський зробив нову заяву про переговори з Путіним

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Світові лідери провели години в розмовах з Путіним, щоб відвернути цю катастрофу. Але Путін обрав катастрофу. Він один. І зараз всі розуміють те, що розуміємо ми. Путін і є катастрофа. Путін і є агресія. Він не хоче для себе і свого народу іншого. Його формулою стала смерть. Як з нею говорити?", — сказав президент.

За його словами, Путін, той, хто приніс смерть, став на шлях геноциду, той, хто хоче знищити нас і Європу, "має просити пощади. І тоді буде наша відповідь — трибунал".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що як довго протягне Путін та його режим – що наблизить його падіння. Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю представникам італійських ЗМІ під час офіційного візиту до Італії наголосив, що чинний лідер держави-агресора Володимир Путін своїм перебуванням на посаді президента та продовженням своєї політики все більше ізолює РФ від цивілізованого світу. Сам Путін тим часом всіляко намагається зупинити втечу росіян із країни.

Політолог Дмитро Воронков завив, що перспектив у путінського режиму немає, упевнений він. Сам Путін, за словами експерта, особливо після рішення Міжнародного кримінального суду видати ордер на його арешт, став настільки токсичним, що будь-який наступний правитель РФ, швидше за все, намагатиметься абстрагуватися – і від нього, і від його режиму.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини