Головна Новини Політика президент Зеленський зробив нову заяву про контрнаступ та повернення Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив нову заяву про контрнаступ та повернення Криму

Президент України Зеленський вважає, що під час контрнаступу Україні вдасться не лише відобразити сили Росії, а й повернути Крим

29 квітня 2023, 10:17
Поділіться публікацією:

Україна продовжує підготовку до контрнаступу та вірить, що під час нього їй вдасться відобразити сили Росії, а також повернути Кримський півострів під свій контроль. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву глава української держави Володимир Зеленський зробив в інтерв'ю "Yle".

Зеленський зробив нову заяву про контрнаступ та повернення Криму

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Водночас президент зазначив, що успіх України значною мірою залежить від продовження постачання збою західними партнерами.

"Ми хочемо врятувати якнайбільше життів, тому кількість зброї має значення", — заявив Володимир Зеленський.

Він також сказав, що російські війська з кожним днем втрачають мотивацію.

"Вони (Ред. — росіяни) бояться нас, а також наслідків, якщо вони відступлять", — каже президент.

У свою чергу, глава держави не став розголошувати жодних подробиць або графіка контрнаступу. Але, як зазначає Yle, згідно з попередніми заявами кількох людей, він запланований на кінець весни або початок літа.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін підписав новий скандальний указ щодо українців на окупованих територіях. Тепер тих, хто не прийняв громадянство Росії в окупації, можуть "видворити". Паралельно з цим з'явилася інформація (з посиланням на секретні документи Пентагону), що Росії не вистачить сил для контролю за окупованими територіями. Чи пов'язані останні путінські укази про паспортизацію із зазначеними проблемами окупантів? Які ризики це має для українців? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – однопартійці президента США Джо Байдена з Демократичної партії тиснуть на нього, вимагаючи ухвалити рішення про відправку в Україну винищувачів F-16 та ракет великої дальності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Настання відобразника

29 квітня 2023, 12:08

"...вдасться відобразити сили Росії..." Невже не можна перечитати та виправити ту маячню, що творить автоматичний перекладач?


Новини