Головна Новини Політика президент Зеленський зробив нову заяву про Гарріс: що сказав український президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив нову заяву про Гарріс: що сказав український президент

Нещодавно американський президент Джо Байден оголосив, що не балотуватиметься на другий президентський термін.

23 липня 2024, 21:30 comments1304
Поділіться публікацією:

Україні важливо, щоб не зменшувалася динаміка спільної роботи зі Сполученими Штатами Америки заради справедливого миру. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні.

Зеленський зробив нову заяву про Гарріс: що сказав український президент

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Зеленський зазначив, що керівник Офісу президента Андрій Єрмак мав розмову з Філом Гордоном, радником із питань національної безпеки віце-президентки США Камали Гарріс.

"Саме на рівні віцепрезидентки Америка брала участь у першому саміті миру, і важливо, щоб не зменшувалася динаміка нашої спільної роботи заради справедливого миру", — підкреслив президент.

Він також наголосив, що "всі наші партнери на всіх рівнях знають і знатимуть надалі, які перспективи є і що справедливий мир справді може бути повернутий якнайшвидше".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Трамп обругав Гарріс двома словами. У своєму першому інтерв'ю після того, як президент Джо Байден оголосив про відмову балотуватися на другий термін, кандидат у президенти від республіканців Дональд Трамп різко висловився на адресу віце-президента Камали Гарріс, назвавши її "жорстокою та дурною". 

Трамп також наголосив, що Гарріс є "поганою комбінацією" для керівництва країною, особливо напередодні виборів 5 листопада. За його словами, зараз Камала Гарріс активно працює над тим, щоб зібрати навколо себе підтримку демократів, що вкрай важливо для майбутнього голосування, де офіційно мають затвердити заміну Байдена.

Також "Коментарі" писали про те, як змінились шанси на перемогу Трампа. Після оголошення Джо Байдена про зняття з президентських виборів, головною конкуренткою Дональда Трампа стала віцепрезидентка Камала Гарріс. Ресурс Polymarket, який передбачив, що Байден не буде брати участь у виборах підрахував шанси на перемогу Трампа та Гарріс у президентських перегонах.
 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини