Головна Новини Політика президент Зеленський зробив гучну заяву про "потужний вересень для України": подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив гучну заяву про "потужний вересень для України": подробиці

Зеленський наголосив, що на першому місяці - безпека країни

27 серпня 2023, 20:20 comments1417
Поділіться публікацією:

Український президент  Володимир Зеленський  переконаний, що наступний вересень для  нашої країни  видасться  потужним в  кожному аспекті.  Про це  глава держави повідомив в соціальній мережі.

Зеленський зробив гучну заяву про "потужний вересень для України": подробиці

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Наша міжнародна активність буде не меншою, ніж цими тижнями. Перше – наш захист. Нові оборонні пакети для українських воїнів. Артилерія, бронетехніка, ППО й ракети, засоби для розмінування. Кожен із партнерів поінформований про наші потреби. Очікуємо рішень", -  пише  лідер країни 

Другий напрямок роботи, як стверджує  Зеленський, - це безпекові гарантії для нашої країни. Він зауважує, що вже швидко – наступний раунд перемовин та приєднання нових  держав "до спільної безпекової архітектури".

"Постійно додаємо змісту першому Форуму оборонних індустрій. Українського змісту. Міжнародного змісту. Вільний світ потребує більшої сили для свого захисту. Разом маємо такий потенціал і продемонструємо його. Готуємо українську участь у міжнародних заходах, зокрема в сесії Генеральної Асамблеї ООН. Черговий Саміт перших леді та джентльменів – нарощуємо українську "мʼяку силу". Продовольча безпека світу – незмінний пріоритет. Протягом тижня – кілька нарад із цих питань. Україну чутиме Глобальний Південь. Готуємо нову комунікацію", — підкреслює глава держави.

За словами Володимира Зеленського  нещодавно ухвалені  нові санкції США  щодо  фізичних та юридичних осіб з РФ, яких  було залучено до незаконної депортації  дітей з України, що мешкали  на тимчасово окупованих територіях.  

"Працюємо над аналогічними санкційними кроками партнерів. Депортація дітей, свідоме й системне намагання позбавити їх будь-якого зв’язку з рідними, намагання навчити їх ненависті до рідної країни – це російська геноцидна політика, яка заслуговує на однакове засудження всіма у світі. І я дякую кожній державі, кожному лідеру та всім міжнародним інституціям, які допомагають нам у відновленні справедливості. Об’єднаний світ сильніший, ніж агресор. У вересні єдності буде ще більше", — завершив  український президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Зеленського прокоментували пропозиції про мирні переговори з Росією

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 серпня 2023, 19:52

Наступного вересня нас чекає чергове розчарування. Як завжди. А в них потужне надходження.


Новини