Головна Новини Політика президент Зеленський знову заявив, що готовий до переговорів з Путіним, але назвав умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський знову заявив, що готовий до переговорів з Путіним, але назвав умову

Питання переговорів із РФ ускладнюється щодня

13 травня 2022, 13:22 comments1244
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що він, як і раніше, готовий сісти за стіл переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним. При цьому головна умова з його боку погодитись на такі переговори полягає в тому, щоб був відвертий діалог, без ультиматумів з російської сторони. Як передає видання "Коментарі", про це глава держави заявив в інтерв'ю італійському телеканалу "Rai 1". Текст інтерв'ю опубліковано у Телеграм-каналі президента України.

Зеленський знову заявив, що готовий до переговорів з Путіним, але назвав умову

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський зазначив, що він готовий до переговорів із Путіним. Важливо лише розуміти, що з ним говорити. Якщо така розмова і відбудеться, то вона має відбутися без посередників і за умови, що не буде озвучуватись російською стороною жодних ультиматумів.

За словами Зеленського, про можливість переговорів з Путіним з кожним днем говорити все складніше, тому що стають відомі дедалі нові й нові факти злочинів російських загарбників на тих територіях, які ЗСУ звільняють.

Володимир Зеленський наголосив, що сьогодні розмовляти з Росією неможливо, не маючи міцної позиції. Україна має велику підтримку світових лідерів США, Канади. Усі вони єдині на думці, що територіальна цілісність України має бути відновлена. Принаймні про це говорять президент та глави урядів. Але важливо розуміти, що без потужної, боєздатної армії та Україна за столом переговорів буде слабкою. Тому українські захисники, вибиваючи окупантів та звільняючи українські землі, допомагають тому, щоб позиція України на переговорах, які можуть відбутися, була сильною та надійною.

Читайте також на порталі "Коментарі" — РФ доведеться відмовитися від створення "котла" Ізюм-Слов'янськ-Дебальцеве.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 травня 2022, 13:22

Треба бути реалістом. Історія взаємодії з православним імперським злом має тільки 3 рішення: 1. Повне підкорення Росії; 2. Тлійній, майже дуже теплий, "заморожений" конфлікт на ще більших територіях з постійними жертвами; 3. Капітуляція Росії після тривалої у кілька десятків років, війни. Весь цей час чоловіки будуть обмежені у праві на пересування та возз'єднання з рідними: батьками, дружинами, дітьми та бути дешевою робочою силою для купки старих олігархів?


Новини