Головна Новини Політика президент Зеленський зібрався до Німеччини: ЗМІ назвали мету візиту
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зібрався до Німеччини: ЗМІ назвали мету візиту

ЗМІ припускають, що Зеленський їде на Мюнхенську безпекову конференцію, хоча там все ще не підтверджують це

7 лютого 2024, 11:12
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський удруге за повномасштабну війну з РФ зібрався до Німеччини. Метою візиту є Мюнхенська конференція з безпеки, але участь президента у заході все ще остаточно не підтверджена, вона "під питанням". Як передає портал "Коментарі", про це пише німецьке видання "Tagesspiegel".

Зеленський зібрався до Німеччини: ЗМІ назвали мету візиту

Володимир Зеленський та Олаф Шольц. Фото з відкритих джерел

Візит українського президента можливий у період 16 по 18 лютого (саме у ці дати заплановано захід).

"За інформацією Tagesspiegel, глава держави планує візит під час Мюнхенської конференції з безпеки, яка відбувається з 16 по 18 лютого. Програма та точний графік візиту поки що засекречені з міркувань безпеки", — пише видання.

У той же час, голова Мюнхенської конференції з безпеки Крістоф Хойзген на 100% не підтвердив візит Зеленського. За його словами, організатори заходу працюють над тим, щоби забезпечити візит лідера України.

Володимиру Зеленському надіслали запрошення, уточнив Хойзген.                     

Варто зазначити, що востаннє лідер України Зеленський був у Німеччині не так давно. З неоголошеним візитом він прибув до Німеччини 14 грудня 2023 року. Тоді президент відвідав один із центрів координації допомоги партнерів у війні – військову базу у Вісбадені.

Читайте також на порталі "Коментарі" – з 16 по 18 лютого у Мюнхені відбудеться конференція з безпеки. Туди не запросили ні Росію, ні Іран, які зараз, по суті, ламають світоустрій, що склався після Другої світової війни. Які очікування від цього заходу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини