Головна Новини Політика президент Зеленський жорстко відповів на нові звинувачення Путіна: що сказав президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський жорстко відповів на нові звинувачення Путіна: що сказав президент

Зеленський назвав Путіна "хворою і цинічною істотою" та додав, що після його смерті запит на терор у світі зникне.

26 березня 2024, 00:05
Поділіться публікацією:

Український президент Володимир Зеленський відповів нові звинувачення очільника Кремля щодо причетності України до теракту у концертному залі "Крокус Сіті Холл". Відповідну заяву він зробив під час свого вечірнього відеозвернення.

Зеленський жорстко відповів на нові звинувачення Путіна: що сказав президент

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Володимир Зеленський заявив, що сьогодні Володимире Путін "знову розмовляв сам з собою".

"Це знову транслювали по телебаченню. Знову звинувачує Україну (в теракті в Москві — ред.) хвора і цинічна істота. Всі у нього терористи, окрім нього самого. Хоча терором вже два десятиліття живиться саме він. Саме він найбільше вікно для терору. Він та його спецслужба. І коли його не стане, запит на терор і насильство щезне разом із з ним, бо це його запит, нічий більше", — зазначив Володимир Зеленський.

Варто зазначити, що ряд світових лідерів вже заявили, що Україна немає відношення до теракту у Москві. Натомість терористи погрожують новим терактами в РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін виступив із новими звинуваченнями. Очільник Кремля знову намагається повісити провину за теракт у Crocus City Hall на Україну. Але при цьому Путін визнає, що у них нема жодних доказів її причетності. На його думку, треба розібратися, чому радикальні ісламісти вирішили скоїти теракт у РФ, яка ніби "виступає за справедливе вирішення близькосхідного конфлікту" та чому вони "йдуть на вчинення тяжких звірств і злочинів у священний для всіх мусульман місяць Рамадан".

Також Путін знову заявив, що нібито контрнаступ України був безуспішним, а Київ "виконує команди з Вашингтона", а в самій Україні почали створювати "щось на кшталт Гітлер'югенда".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини