Головна Новини Політика президент Зеленський жорстко відповів Медведєву на погрози про "судний день"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський жорстко відповів Медведєву на погрози про "судний день"

Президент України заявив, що судний день якраз чекає на Росію, тільки не в переносному розумінні

18 липня 2022, 07:35 comments1347
Поділіться публікацією:

Україна не ставиться серйозно до залякувань заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва, який погрожував Україні "судним днем", якщо ЗСУ завдадуть удару по військових та інфраструктурних об'єктах анексованого Криму. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив президент України Володимир Зеленський під час свого традиційного відеозвернення до українців.

Зеленський жорстко відповів Медведєву на погрози про "судний день"

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Заяву Медведєва Зеленський назвав "не дуже тверезим". Саме тому, наголосив президент, ніхто не може сприймати такі залякування.

Президент нагадав українцям і всьому світу про чергові трагічні роковини, коли в небі над Донбасом Росія збила пасажирський Боїнг. За словами Зеленського, особливо цинічно з боку російських держчиновників погрожувати Україні "судним днем" у день, коли Росія вбила сотні невинних людей.

Володимир Зеленський зазначив, що вже тоді, коли було збито малазійський Боїнг, Москва розпочала свій шлях до повного визнання державою-терористом та до спеціального трибуналу.

Відповідаючи Медведєву Володимир Зеленський зазначив, що спецтрибунал, який чекає на російську владу за злочини проти людства, це якраз і буде "судним днем", тільки не в переносному, а в прямому сенсі цього слова.

"Це для Росії буде судний день. І не в переносному значенні, не як гучний вислів, а буквально", — переконаний Зеленський.

Зазначимо, передувала така реакція глави української держави недільна заява заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва, який, як завжди вирішив загрожувати Україні, попередивши, що за удар по Криму українське суспільство чекатиме на "судний день", який влаштує Росія.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як Іран допомагає Путіну у війні: чи є можливість цьому перешкодити США та Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини