Головна Новини Політика президент Зеленський збирається у турне столицями Західної Європи: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський збирається у турне столицями Західної Європи: подробиці

Не виключена участь президента України у Мюнхенській конференції з безпеки

13 лютого 2024, 07:27 comments1492
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський планує здійснити турне Західною Європою. Зокрема він хоче відвідати Мюнхенську конференцію з безпеки. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Bloomberg".

Зеленський збирається у турне столицями Західної Європи: подробиці

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

У матеріалі йдеться, що неназвані джерела видання розповіли, що Володимир Зеленський, ймовірно, відвідає Париж та Берлін у рамках цієї поїздки.

"Очікується, що український лідер візьме участь у щорічній конференції в Мюнхені, яка пройде з четверга до неділі (Ред. – з 15 по 18 лютого)", — наводить "Bloomberg" слова співрозмовників.

Одне з джерел відзначило, що під час візитів президент, швидше за все, наполягатиме на переговорах щодо гарантій безпеки.

При цьому, за інформацією Bloomberg, обговорюються також зустрічі в Лондоні, хоча команда Зеленського зосереджена на країнах, які ще не підписали гарантії безпеки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — цього тижня з 16 по 18 лютого відбудеться Мюнхенська конференція з безпеки. Вона проходитиме на тлі зниження підтримки України з боку США та провокаційних заяв Дональда Трампа, який мріє повернутися до Білого дому, який мало не заохочує Росію напасти на країни НАТО, які не виконують зобов'язання перед Альянсом і не виплачують 2% на оборонні потреби. Не виключено, що до Мюнхена вирушить президент України Володимир Зеленський. Чи можуть під час конференції з безпеки бути ухвалені кардинально важливі рішення, які наблизять падіння диктаторських режимів, що розв'язали та ще можуть розв'язати війни? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини