Головна Новини Політика президент Зеленський заявив, що Україна вже має дуже серйозну зброю для захисту неба
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив, що Україна вже має дуже серйозну зброю для захисту неба

Глава держави окремо відзначив захисників неба, які своєю влучністю та швидкістю забезпечують ефективність для всієї тієї зброї, яка з'явилася у нашої держави

20 квітня 2023, 09:10 comments6543
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на рівні держави робиться все, щоби збільшувати можливість захищатися від російських ударів. Як передає видання "Коментарі", таку заяву глава держави зробив у вечірньому відеозверненні до українців.

Зеленський заявив, що Україна вже має дуже серйозну зброю для захисту неба

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Системи ППО та інша зброя для захисту неба вже зараз у нас, в Україні, дуже серйозні. Але мають бути – і, впевнений, будуть – ще потужнішими", – наголосив президент.

Володимир Зеленський також подякував Сполученим Штатам за ще один пакет військової підтримки, про який було оголошено 19 березня. До нього, зокрема, увійшли ракети до HIMARS та авіаційних боєприпасів.

Також глава держави традиційно відзначив українських захисників, зокрема захисників неба – Повітряні сили та відповідні підрозділи інших родів військ.

"Дякую всім, хто своєю влучністю та швидкістю забезпечує ефективність для всієї тієї зброї, яка з'явилася у нашої держави", – зазначив лідер українців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни (ISW) пояснили, чому війська РФ активніше почали використовувати "Шахеди".

Також видання "Коментарі" повідомляло – контрнаступальна операція ЗСУ вже йде, запевняє заступник міністра оборони України Ганна Маляр. Вона також наголосила, що наступальних планів у українського командування є кілька, і вони залежать передусім як від інформації про стан російських окупаційних військ, так і від здібностей, можливостей наших Сил оборони. Як розцінюєте подібні заяви та весь медійний шум щодо наступальних дій ЗСУ? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини