Головна Новини Політика президент Зеленський заявив, що є варіант, як змусити Росію "думати про мир"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив, що є варіант, як змусити Росію "думати про мир"

Володимир Зеленський закликав Захід надати Україні більше сучасних систем ППО та більше забезпечення ракетами для таких систем

18 жовтня 2022, 07:50 comments2953
Поділіться публікацією:

Росія буде змушена думати про світ, коли її "можливості для терору будуть знешкоджені". Як передає портал "Коментарі", про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму традиційному відеозверненні до українців.

Зеленський заявив, що є варіант, як змусити Росію "думати про мир"

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Але щоб гарантовано захистити наше небо та звести до нуля можливості російських терористів, потрібно значно більше сучасних систем ППО і більше забезпечення ракетами для таких систем", — зазначив президент.

За його словами, Росія не має шансів на полі бою. І намагається терором перекрити свої військові поразки. Коли російські можливості для терору будуть знешкоджені нашими спільними з партнерами зусиллями, Росії не залишиться нічого іншого, ніж думати про світ.

Також президент повідомив, що завершився черговий етап звільнення наших людей з російського полону: вдалося повернути 108 українок – офіцерів, сержантів, пересічних. Армія, ВМС, тероборони, Нацгвардія, прикордонники. 96 – військовослужбовці, з них 37 евакуйовано з "Азовсталі". 12 – цивільні.

"Є серед звільнених і ті, кого захопили в полон ще задовго до повномасштабної війни. Ми ні про кого з наших не забуваємо – всіх маємо повернути. І повернем", — підсумував глава держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Німеччина назвала свій пріоритет у постачанні Україні зброї.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Білорусі вже навіть не приховують, що готуються до війни з Україною, проводять заходи, які свідчать про підготовку до серйозного протистояння. Так у Білорусі частини співробітників МНС виділили зброю, щоб "захищати батьківщину" у разі бойових дій, також у країні тренуються проводити евакуацію населення та розповідають про укриття. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю телеканалу ОНТ розповів голова МНС Білорусі Вадим Синявський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини