Головна Новини Політика президент Зеленський запустив флешмоб перед матчем Швеція-Україна (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський запустив флешмоб перед матчем Швеція-Україна (відео)

Президент закликав українців записати відео в підтримку українських футболістів

28 червня 2021, 20:05
Поділіться публікацією:

Державний глава Володимир Зеленський запустив флешмоб на підтримку українських футболістів напередодні їхнього двобою зі збірною Швеції. Відеоролик президент оприлюднив у своєму Telegram-каналі, повідомляє "УНІАН".

Зеленський запустив флешмоб перед матчем Швеція-Україна (відео)

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

Зеленський звернувся до українців із закликом підтримати нашу футбольну збірну.

Президент також звернувся і до самих гравців, сказавши: "Знай, вас на полі не буде одинадцять, нас на полі буде сорок мільйонів!".

Нагадаємо, що 29 червня в шотландському Глазго відбудеться матч 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу, в якому українська збірна зустрінеться зі збірною Швеції. Згідно з прогнозами букмекерів, збірна нашої країни є аутсайдером майбутнього футбольного поєдинку. Вперше в своїй історії підопічні Андрія Шевченка змогли вийти з групи на чемпіонаті Європи. Після перемоги Швеції та Іспанії в заключних матчах групи Е збірна України змогла потрапити в четвірку команд, що виходять з третьої позиції. При цьому Швеція набрала сім очок і стала першою в одній групі з Іспанією, Словаччиною та Польщею.

Також відомо, що захисник збірної Швеції і Ньюкасла Еміль Крафт напередодні матчу 1/8 фіналу Чемпіонату Європи з футболу (Євро-2020) проти України розповів, кого вважає найбільш небезпечним суперником серед підопічних Андрія Шевченка. За словами шведського футболіста, більше всіх в складі української збірної потрібно остерігатися Андрія Ярмоленко.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що легендарний воротар московського ЦСКА і збірної Росії з футболу Ігор Акінфєєв висловився в підтримку української команди на Євро-2020.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

олег

28 червня 2021, 19:15

сука кончона


Новини