Головна Новини Політика президент Зеленський закликав виключити Росію з ООН та G20
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський закликав виключити Росію з ООН та G20

Зеленський заявив, що кожен злочинець має відповідати за свої вчинки

31 жовтня 2022, 22:17
Поділіться публікацією:

РФ відтепер не повинна перебувати, як  частина Організації Об'єднаних Націй  і входити у "Велику двадцятку", адже кожна злочинна особа   повинна нести відповідальність за свої вчинки. Про це  наголосив у своїй заяві президент України Володимир Зеленський, проводячи   спільний брифінг з  керівником уряду Чехії Петром Фіалою.

Зеленський закликав виключити Росію з ООН та G20

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Росії не місце в G20, ООН та інших структурах, які були створені для захисту миру та співпраці між націями. Зрозуміло, що Росія лише цинічно експлуатує такі структури для прикриття своїх злочинів. Будь-який злочинець повинен відповідати за злочини, вчинені ним", — сказав Володимир Зеленський. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський розповів про ситуацію з електрикоюСтабілізаційні відключення будуть продовжуватися, адже в Україні все ще зберігається дефіцит генерації електроенергії. Глава держави повідомив, що 30 жовтня не було аварійних відключень електроенергії. Окрім цього, спеціалістам вдалося відновити технічну можливість постачання електроенергії після російських ударів.

Також "Коментарі" писали про те, що РФ випустила Україною понад півсотні ракетПротиповітряна оборона України збила 44 із понад півсотні російських ракет, запущених країною-агресором вранці понеділка. У командуванні Повітряних сил додали, що 44 крилатих ракет вдалося знищити силами та засобами Повітряних Сил у зонах відповідальності повітряного командування "Центр" — 18, повітряного командування "Південь" — 12, повітряного командування "Схід" — 9, повітряного командування "Захід" – 5. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини