Головна Новини Політика президент Зеленський закликав українців готуватися до захисту: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський закликав українців готуватися до захисту: про що йдеться

Росія готується до зими, тож в Україні вся увага має бути зосереджена на захисті

12 листопада 2023, 23:20 comments14225
Поділіться публікацією:

Росіяни можуть збільшити кількість ударів дронами, чи ракетами по інфраструктурі, тож Україна має підготуватися. Таку заяву зробив президент Зеленський у вечірньому зверненні 12 листопада.

Зеленський закликав українців готуватися до захисту: про що йдеться

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Ми пройшли вже майже половину листопада і маємо бути готовими до того, що ворог може збільшити кількість ударів дронами чи ракетами по нашій інфраструктурі", — сказав президент Зеленський.

Український президент наголосив, що Росія також готується до зим тож в Україні вся увага має бути зосереджена на захисті, на відповідях російських окупантів.

"На всьому тому, що Україна може зробити, щоб полегшити нашим людям проходження цієї зими та збільшити можливості наших воїнів", — додав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський про війну проти Росії у 2024 роціПрезидент України Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ мають план ведення бойових дій на 2024 рік. Він передбачає звільнення конкретних міст на сході та півдні України. Володимир Зеленський через відеозв’язок взяв участь у конференції Reuters Next, де повідомив про плани України на 2024 рік.

 За словами Володимира Зеленського, попри те, що наразі відбуваються складні бої на півдні України, він стверджує, що ЗСУ матимуть успіх у протистоянні проти російських окупантів.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що міністр енергетики розповів, коли Росія проведе масову ракетну атаку по УкраїніМіністр енергетики Герман Галущенко вважає, що російська армія масово не атакує ракетами та дронами енергетичну інфраструктуру через погодні умови. За його словами, Росія чекає, коли температура в Україні стане морозною.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини