Головна Новини Політика президент Зеленський закликав світ виправити свою помилку, якої припустилися у 2014-му році
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський закликав світ виправити свою помилку, якої припустилися у 2014-му році

Президент попередив світ про нові трагедії, якщо Росії вдасться уникнути відповідальності за війну в Україні

31 березня 2022, 11:07
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що якби світ покарав Росію за катастрофу MH17, яка сталася у 2014 році, то вторгнення в Україну можна було б запобігти. Як передає видання "Коментарі", про це глава української держави заявив під час свого звернення до Палати представників Австралії.

Зеленський закликав світ виправити свою помилку, якої припустилися у 2014-му році

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський зазначив, що кожен у світі ще пам'ятає трагедію збитого малазійського Боїнга. Тоді всі чудово розуміли і розуміють зараз, що за цим злочином стоїть саме Росія. Тоді російські окупанти збили літак, на борту якого знаходилося 298 людей. Пройшло достатньо часу, але нікого із злочинців так і не притягнули до відповідальності. Ніхто так і не відповів за скоєне зло. Ті, хто наказував, як і ті, хто його виконував ховається на території Росії, де вони отримали гарантії безпеки.

Президент наголосив, Росія навіть не збирається виплачувати компенсації родичам загиблих. Верхівка Кремля навідріз відмовляється визнавати, що саме Росія стоїть за катастрофою.

"Скільки нових трагедій створить РФ? Безкарне зло повертається окрилене. Якби світ покарав РФ за те, що вона зробила у 2014, не було б жодного з жахів в Україні у 2022 році. Потрібно виправляти такі страшні помилки зараз", — заявив Зеленський.

Президент України закликав світову спільноту виправити помилку 2014 року. На думку Зеленського, якщо не зробити правильні висновки, то ще невідомо скільки трагедій створить Росія, бо безкарне зло повертається окрилене.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Давид Арахамія заінтригував: які з країн погодилися стати гарантами безпеки та суверенітету для України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SB

1 квітня 2022, 05:53

Ze huilo це помилка природи і жителів Маріуполя , Чернігова, Сум, Харкова, Херсона, Півночі Сходу і Півдня України які проголосували за цього клована-зрадника, в біробіджан колаборанта нехай там проводить перемовини з huilom, до кінця свого клованського життя.


Новини