Головна Новини Політика президент Зеленський заінтригував новою заявою: ми готуємось до короткої війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заінтригував новою заявою: ми готуємось до короткої війни

Президент України знову заявив, що Україна не погодиться на територіальні компроміси з Росією

20 лютого 2023, 08:00 comments2426
Поділіться публікацією:

Україна активно готується до короткої війни та своєї перемоги та спроби росіян захопити Україну не увінчаються успіхом. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю італійським ЗМІ, повідомляє Corriere della Sera, і в інтерв'ю телеканалу Rai.

Зеленський заінтригував новою заявою: ми готуємось до короткої війни

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент зазначив, що російське керівництво досі будує плани щодо захоплення всієї території України, а все через те, що Кремль не усвідомив, що Україна стала набагато сильнішою, ніж рік тому.

Володимир Зеленський також дав зрозуміти, що наступних "Мінських угод", які мали б на увазі тимчасове припинення вогню, перемир'я бути не може, Україна продовжуватиме рухатися до світу лише повертаючи всі свої території.

"Ми готуємося до короткої війни та до нашої перемоги. Чим швидше вона буде, тим менше буде жертв. 2014 року конфлікт заморозився, і це не пішло нам на користь. Мінські угоди дали Путіну час підготуватися до раптового нападу минулого року, ми не потрапимо в ту саму пастку знову", – зазначив Зеленський.

За його словами, українські військові, які сьогодні захищають Україну, мають набагато більше мотивації та впевненості у своїх силах, ніж російські загарбники, бо вони стоять за свої будинки, за свої сім'ї, вони борються на своїй землі.

Глава української держави також подякував миру за санкційний тиск на країну-агресора, що дає українській армії додатковий час для зміцнення.

Читайте також на порталі "Коментарі" – від Рамштайну до Мюнхенської конференції: як нові рішення вплинуть на події в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому на інформаційному фронті буде гаряче – на що чекати від Байдена, Путіна, Сі Цзіньпіня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 лютого 2023, 08:55

Потешний ухилянт-мілітарі, який прийшов до влади брехнею, занурив країну в нечувану в світі корупцію, як Сталін привів війну і руїни. В якого все збудовано на брехні.


Новини