Головна Новини Політика президент Зеленський заговорив про зраду, звернувшись до лідерів ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заговорив про зраду, звернувшись до лідерів ЄС

Володимир Зеленський звернувся до лідерів ЄС із проханням не зраджувати український народ

14 грудня 2023, 16:02 comments7046
Поділіться публікацією:

Дуже важливо, щоб об'єднана Європа сьогодні не впала в нерішучість і не зрадила народу. Росія використовує нерішучість на свою користь. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський, звертаючись до лідерів країн ЄС, пише "Politico".

Зеленський заговорив про зраду, звернувшись до лідерів ЄС

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Дуже важливо, щоб Європа сьогодні не впала в нерішучість. Ніхто не хоче, щоб Європу вважали за негідну. Або як нездатність приймати рішення, які вона підготувала сама", — заявив лідер українців.

Володимир Зеленський наголосив, що Україна виконала домашнє завдання від ЄС, ухвалила закони, виконавши цим рекомендації Єврокомісії.

Він закликав лідерів ЄС не дати Росії шансу використати рішучість Європи щодо України.

"Люди в Європі не побачать жодної користі, якщо Москва отримає пас із Брюсселя у вигляді негативу щодо України. Путін напевно використає це проти вас особисто і проти всієї Європи. Не давайте йому цю першу — і єдину — перемогу року. Європа має перемогти, домовленості мають дотримуватися, а слова мають мати значення", — наголосив президент.

Глава української держави також нагадав, що українці під час революції гідності вийшли до центру Києва під прапорами Європейського Союзу.

"10 років тому в Україні люди повстали під прапорами Євросоюзу… Прошу вас сьогодні про одне – не зраджуйте народ та його віру в Європу. Якщо ніхто не вірить у Європу, що збереже Європейський Союз живим?", — додав президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" – сьогодні у Брюсселі стартував саміт лідерів країн ЄС. Чого чекати від саміту? Чи лише в Угорщині тут є проблема? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 грудня 2023, 17:11

Всі диктатори наприкінці свого провалу намагаються маніпулювати всіма та списувати на них своє розкрадання. У корумпованого вождя зі зграєю друзів ухилянтів провал за провалом. Похмілля буде важким. У корупції армії чиновників попів суддів прокурорів депутатів відсутня мотивація. Вони вже кілька заколотів пережили і змін влади, вони впевнені - зможуть підлаштуватися.


Новини