Головна Новини Політика президент Зеленський ввів нові санкції, до списку потрапив черговий друг Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський ввів нові санкції, до списку потрапив черговий друг Путіна

У новому списку санкцій опинився президент Сирії Асад

18 березня 2023, 15:00 comments2489
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський вів у дію рішення РНБО щодо застосування нових санкцій. До списку обмежень потрапив лідер Сирії Башар Асад, який нещодавно заявив про підтримку Росії у війні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на указ президента.

Зеленський ввів нові санкції, до списку потрапив черговий друг Путіна

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Загалом під нові санкції потрапили 300 фізичних та 141 юридична особа.

Крім Башара Асада, до списку обмежень потрапили прем'єр-міністр Сирії Хусейн Арнус та міністр закордонних справ країни Фейсал аль-Мікдад.

Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки та оборони України, набраного чинності цим указом, покладається на секретаря Ради національної безпеки та оборони України.                                                       

Зазначимо, раніше президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони України щодо запровадження санкцій проти 120 фізичних та 287 юридичних осіб, серед яких і українці. У компанії Parimatch вже відреагували і, у свою чергу, звернулися до Президента України. Експерти проаналізували ситуацію для видання "Коментарі".                                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Сербії Олександр Вучич, який також, як і прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, довгий час у Європі вважався одним із найлояльніших до російського диктатора Путіна, тепер заявив, що не може дати гарантій, що серби і далі утримуватимуться від запровадження санкцій проти Росії. Поки що Белград не приєднається до західних санкцій проти Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини