Головна Новини Політика президент Зеленський вказав, де буде "точка для закінчення війни"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вказав, де буде "точка для закінчення війни"

Зеленський пояснив, що може стати "точкою" для припинення війни в Україні

22 березня 2022, 12:46 comments2196
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський оцінив роль НАТО й окремих держав-членів Альянсу в пошуку можливих способів припинення війни Росії проти України. Також Зеленський вказав, де "точка для закінчення війни". Як повідомлялють "Коментарі", таку заяву Зеленський зробив в інтерв'ю суспільним мовникам.

Зеленський вказав, де буде "точка для закінчення війни"

Президент України Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Вони повинні завтра (після припинення вогню – ред.) сказати, що Україну беруть в НАТО чи не беруть. Відповідь проста – нас не беруть, бо бояться Росії. Нам треба заспокоїтись з цим. Є інші країни НАТО, які хочуть бути гарантами нашої безпеки... Ось в цьому треба знайти компроміс. Це буде точка для закінчення війни", зазначив Зеленський під час інтерв'ю.

Як повідомив Зеленський, це буде нормальним компромісом як для Заходу й України, так і для Росії.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Подоляк розповів про підготовку зустрічі Зеленського та Путіна. Радник глави ОП вважає, що будь-які принципові рішення можуть бути прийняті лише на зустрічі президентів двох країн – РФ та України. Переговори президентів України та Росії є ключовими для відновлення миру. Така зустріч може відбутися у разі, якщо будуть напрацьовані допустимі компроміси для розмови тет-а-тет.

Також "Коментарі" писали, що Подоляк розповів, як тепер світ тиснутиме на Кремль, вимагаючи припинення війни в Україні. Радник керівника ОП нагадав про вже введені проти РФ санкції і підкреслив, що "все тільки починається".

Читайте на порталі "Коментарі": у Генштабі розповіли, на скільки у окупантів ще вистачить запасів боєприпасів та продовольства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини