Головна Новини Політика президент Зеленський визначився, чи відправлятиме у відставку Умєрова і Буданова
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський визначився, чи відправлятиме у відставку Умєрова і Буданова

Президент підтвердив, що інформація про відставку Умєрова та Буданова ходила давно, але вона не відповідає дійсності

сьогодні, 15:02
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", президент України Володимир Зеленський відреагував на чутки про можливу зміну керівників оборонних відомств України. Зокрема, у ЗМІ та соцмережах циркулює інформація про можливу відставку начальника ГУР Міноборони Кирила Буданова та міністра оборони Рустема Умєрова.

Зеленський визначився, чи відправлятиме у відставку Умєрова і Буданова

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Я не збирався це робити. Я не збирався міняти Буданова. Інформація ця ходила, так. По Умєрову не було теж такого питання", — заявив Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Офісі президента Володимира Зеленського розглядають можливість звільнення керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова, а також інших чиновників, зокрема, про це в інтерв'ю Radio NV повідомив секретар парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки нардеп Роман Костенко.                                                                  

За його словами, існує інформація не лише про потенційну відставку Буданова, а й про можливу заміну міністра оборони Рустема Умєрова.

"Але протягом усього часу в Офісі ухвалюються іноді рішення вже на 100%, а потім вони якось змінюються. І вже потім ми бачимо кадрове рішення, про яке ніхто не говорив", — наголосив нардеп.

Також видання "Коментарі" повідомляло — напередодні керівник Центру підтримки аеророзвідки Марія Берлінська заявила про те, що міністр оборони Рустем Умєров має піти у відставку. Згодом вона вирішила ще раз пояснити, чому в цьому переконана.

Раніше "Коментарі" писали – Рустему Умєрову готують відставку: стало відомо, хто може обійняти його посаду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини