Головна Новини Політика президент Зеленський висловився про план Трампа щодо припинення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський висловився про план Трампа щодо припинення війни

Володимир Зеленський назвав план Трампа щодо припинення війни примітивною ідеєю

10 квітня 2024, 07:32 comments4181
Поділіться публікацією:

Якщо мирний план колишнього президента США Дональда Трампа щодо війни в Україні полягає лише у передачі частини територій Росії, то це дуже примітивна ідея. Коли йдеться про людські життя, Україна не може ризикувати. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю німецькому таблоїду "Bild" зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський висловився про план Трампа щодо припинення війни

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Якщо річ у тому, що ми просто віддамо свої території, і якщо ідея полягає у цьому, то це ідея дуже примітивна", — зазначив Володимир Зеленський.

За його словами, якщо Дональд Трамп дійсно має свій підхід до швидкого припинення війни, то він з радістю вислухає його ідею.

"Нам потрібні вагомі аргументи. Нам потрібна не фантастична ідея, а реальна. Йдеться про людські життя, ми не можемо жартувати і не можемо ризикувати", — додав глава держави.

Володимир Зеленський також нагадав, що під час розмов про переговори з РФ важливо пам'ятати про те, що Володимиру Путіну не можна довіряти.

"Ми тут маємо справу з Путіним. Все, про що він говорив до цього, надалі він робив по-іншому. Ми не можемо йому довіряти", — наголосив лідер українців.

Зазначимо, раніше у публікації The Washington Post з'явилася інформація, що Дональд Трамп у приватній розмові заявив про готовність припинити війну Росії проти України, давлячи на Київ, щоб він відмовився від певної території.

Пізніше радник передвиборного штабу Трампа назвав матеріал "Washington Post" "фейковою новиною". Він наголосив, що кандидат у президенти США не прийме мирного плану, доки він не прийде до влади і не зможе належним чином зважити всі варіанти.

Читайте також на порталі "Коментарі" – хто і чому у США проти допомоги Україні: з чим прорахувався Байден.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини