Головна Новини Політика президент Зеленський висловився про майбутню битву за Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський висловився про майбутню битву за Донбас

Президент Володимир Зеленський зазначив, що не береться прогнозувати розвиток подій на Сході України, де російський агресор концентрує війська для наступу

9 квітня 2022, 15:43
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що він не озвучуватиме прогноз щодо майбутньої битви на сході країни, де ворог сконцентрував основні свої сили. При цьому президент наголосив, що українські захисники свою територію здавати окупанту не мають наміру. Як передає портал "Коментарі", про це глава української держави заявив на спільному з канцлером Австрії Карлом Нехаммером брифінгу у Києві.

Зеленський висловився про майбутню битву за Донбас

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський зазначив, видно, як російські війська готуються йти у наступ на Донбасі. Це вже добре видно.

За словами Зеленського, у цій ситуації неправильно щось прогнозувати та брати на себе відповідальність. При цьому президент наголосив, що він готовий брати на себе відповідальність щодо захисту України та її оборони.

Скупчення російських військ як на півдні, так і на сході України президент України вважає спробами Москви окупувати ще одну частину території України. У тих напрямках стягується багато військових, там дуже багато військової техніки.

Президент зазначив, що на Донбасі будуть дуже непрості бої, в яких українські захисники готові стояти до останнього, обороняючи свою землю та суверенітет України. При цьому Зеленський зазначив, що Київ не має наміру припиняти дипломатичні зусилля щодо припинення війни в Україні.

Володимир Зеленський наголосив, що Україна продовжити боротися, оборонятися і при цьому шукати дипломатичні шляхи, які можуть зупинити цю війну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні затягується : експерти розповіли, як нам уникнути занепаду сил у непростий час.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини