Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на запитання, чи може закінчитися війна, поки Путін при владі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на запитання, чи може закінчитися війна, поки Путін при владі

Зеленський вважає, що для президента Росії закінчення війни – "єдиний шанс вийти з цієї ситуації"

12 вересня 2022, 20:30
Поділіться публікацією:

Глава держави Володимир Зеленський відповів, чи може закінчитися війна, доки в Росії при владі залишається Володимир Путін. Про це український президент сказав під час інтерв'ю Фаріду Закарії для СNN.

Зеленський відреагував на запитання, чи може закінчитися війна, поки Путін при владі

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Президент України Володимир Зеленський у своїй відповіді на  запитання зазначив, що єдиний шанс для Путіна — це закінчити війну.

"Напевно, це залежить тільки від нього… Воно так може бути: він ще буде керувати, а війна закінчиться... В принципі, я вважаю, для нього це єдиний шанс вийти з цієї ситуації",- сказав Зеленський.

Окрім цього, Володимир Зеленський припустив, що може скластися і так, що "все закінчиться вже після нього". 

"І питання тоді буде до всього світу: коли наступить "після нього", — відповів глава держави.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Пєсков зробив нову заяву про переговори Путіна із Зеленським. У Кремлі заявили, що не бачать передумов для переговорів президента РФ Володимира Путіна із президентом України Володимиром Зеленським. Головний рупор Кремля заявив, що у Москві не те, що не прогнозують можливі переговори з українською стороною найближчим часом, але не бачать навіть перспектив таких консультацій двох лідерів.

Також "Коментарі" інформували про те, що названо справжні причини ракетних ударів по електростанціям УкраїниПротягом останніх днів ворог активно обстрілює критичні об'єкти інфраструктури в Україні й останнім був ракетний удар по Харківській ТЕЦ, де постраждали її працівники. Економічний експерт та співзасновник аналітичного центру "Українська фабрика думки" Юрій Гаврилечко переконаний, що головною метою руйнації нашої критичної інфраструктури є зменшення спроможності України до опору. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

12 вересня 2022, 22:25

Бесплатный секс с красивыми незнакомками, им не нужны деньги, подарки, внимание, они хотят от тебе лишь член. Полная анонимность ----- https://4.fo/4pok

Ігор

12 вересня 2022, 19:54

Це гниле деревце маленького розміру розуміє, що гарних плодів не буде. Зерошенко з його хунтою це остаточний вирок Україні. Його треба було прибрати ще коли він вперше поїхав на форум старого Пінчука. Не просто так Путін це чіпає бункерні центри прийняття корупційних рішень Зе-клану. Але ментальність Українців терпіти до повного - всьо. Ще додається нерозуміння, що ж робиться не так. Хоч зараз ми дійшли до тої межи, коли думати та аналізувати вже нема часу. Тут важливо повне визнання своєї відповідальності та ставати на шлях доброчесності. Також розуміння того, що міняти треба все і зараз. Не лишати взагалі нічого, з цього збудованого одоробла. Проходити навіть набагато більш важкий шлях, який після звільнення від окупації, пройшли країни Східної Європи. Ще і забагато коротший період. Починати з нуля і рішення не стандартні, а інноваційні.


Новини