Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на замах на Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на замах на Путіна

Президент України Володимир Зеленський відповів на звинувачення у замаху на російського диктатора Путіна.

3 травня 2023, 19:20 comments2328
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський заперечив, що Україна відповідальна за атаки безпілотників на Кремль, які Росія розцінює як замах на Володимира Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Зеленський відреагував на замах на Путіна

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

3 травня адміністрація президента РФ заявила, що Кремль зазнав атаки двома безпілотниками. У Москві звинувачують Україну у цій діяльності, проте Зеленський заперечує таку інформацію.

"Ми не атакуємо ні Путіна, ні Москву", — сказав Зеленський під час прес-конференції у Фінляндії.

Президент України зазначив, що ЗСУ воює виключно на своїй території.

"Ми воюємо на своїй території, ми захищаємо свої села і міста. У нас для цього не вистачає зброї. Тому ми її ніде більше не використовуємо. У нас це дефіцит, ми не можемо її витрачати", — повідомив Володимир Зеленський та додав, що "ми не нападали на Путіна, ми залишаємо це на розгляд суду".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США відреагували на інформацію про атаки безпілотників по Кремлю та інформацію щодо замаху на Путіна. Окрім того, російський депутат-колабораціоніст з Криму закликає ударити по резиденції Зеленського, як відповідь на нічні атаки дронами.

Також "Коментарі" писали, що у Кремлі назвали дві причини відмови від широкого святкування Дня Перемоги, однак уникнули найважливішої. На думку російських журналістів, які не згодні з політикою чинної влади у Москві, Кремль скасовував частину заходів до 9 травня, щоб вони не переросли у загальний та масштабний протест проти Володимира Путіна та війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини