Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на унікальну спецоперацію ГУР у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на унікальну спецоперацію ГУР у Криму

Жертв з українського боку немає, противник зазнав втрат, каже глава держави

24 серпня 2023, 14:48
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що бійці ГУР Міноборони провели унікальну операцію у тимчасово окупованому Криму. Натомість лідер українців заявив, що та операція поки що не означає, що процес деокупації українського півострова стартував. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву глава української держави зробив під час брифінгу в Києві.

Зеленський відреагував на унікальну спецоперацію ГУР у Криму

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Так, це наші хлопці. Жертв з нашого боку немає. Це те, що я зміг телефоном обговорити з керівником ГУР МОУ", — заявив президент.

При цьому лідер українців не став розкривати подробиці, заявивши, що поки що він ще чекає детальної доповіді про те, що сталося від голови ГУР Кирила Буданова.

Раніше повідомлялося, що у Криму вранці 24 серпня пролунали сильні вибухи в районі мису Тарханкут. Згодом представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов повідомив, що підрозділи української розвідки здійснили висадку в рамках спецоперації.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Криму, як і анонсував начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов, відбулися нові акції зі знищення російських окупантів. Під час "бавовни" 23 серпня, за даними ГУР, на мисі Тарханкут було ліквідовано російську зенітно-ракетну систему великого та середнього радіусу дії С-400 "Тріумф". Секретар РНБО Олексій Данілов підтвердив, що Україна звільнятиме Крим військовим шляхом, якщо Росія не покине його сама. А пошкоджені мости, що ведуть на півострів із тимчасово окупованої частини Херсонської області, вже, за даними британської розвідки, створили росіянам логістичні проблеми. Враховуючи, що до повномасштабного російського вторгнення в Україну питання військової деокупації Криму практично не обговорювалося, чи можна вважати, що РФ сама собі вистрілила в ногу тим, що півтора роки тому наважилася на відкриту агресію? Який варіант повернення Криму до України виглядає наразі найбільш реалістичним? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини