Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на трагедію у Дніпрі: "Обов'язкові кадрові висновки мають бути зроблені"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на трагедію у Дніпрі: "Обов'язкові кадрові висновки мають бути зроблені"

Президент України заявив, що чекає від правоохоронних органів повного інформування населення про всі обставини жахливого злочину

27 січня 2022, 11:46
Поділіться публікацією:

Державний голова Володимир Зеленський відреагував на трагічну загибель військовослужбовців на території Південного машинобудівного заводу у Дніпрі. Президент заявив, що найближчим часом мають бути зроблені "обов'язкові кадрові висновки". Про це гарант написав у своєму Telergam.

Зеленський відреагував на трагедію у Дніпрі: "Обов'язкові кадрові висновки мають бути зроблені"

Володимир Зеленський - фото: Офіс Президента

Зеленський висловив щирі співчуття тим, хто втратив рідних, а також додав, що будь-яка допомога, якої вимагають близькі загиблих солдатів, має бути надана невідкладно.

Президент України заявив, що чекає від правоохоронних органів повного інформування населення про всі обставини жахливого злочину. При цьому має бути детально проаналізовано мотиви, якими керувався вбивця.

"Вранці маємо жахливі новини з Дніпра. П'ятеро загиблих, за життя поранених борються лікарі... Обов'язкові кадрові висновки мають бути зроблені найближчим часом", — написав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що 27 січня суспільство здригнулося від трагічної звістки. У Дніпрі нацгвардієць, солдат строкової служби Артемій Рябчук розстріляв з автомата Калашникова варту військових, після чого втік. За даними правоохоронців, внаслідок цього загинуло п'ятеро людей і ще стільки ж отримали поранення різного ступеня тяжкості. Серед загиблих є цивільна особа. Солдата, який влаштував криваву стрілянину, затримали вранці на Дніпропетровщині.

Народний депутат від партії "Слуга народу" Данило Гетманцев повідомив , що створювати тимчасову слідчу комісію для розслідування трагедії депутати не будуть, бо це точно не питання про політику. Крім того, політик висловив співчуття рідним загиблих та наголосив, що це величезна трагедія.

Зазначимо, що у Мережі з'явилося відео розстрілу нацгвардійців у Дніпрі: (ВІДЕО 18+).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини