Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на спробу вбивства Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на спробу вбивства Трампа

Володимир Зеленський відреагував на замах на колишнього президента США Дональда Трампа.

14 липня 2024, 08:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський прокоментував спробу вбивства американського політика та кандидата в президенти США Дональда Трампа. Зеленський заявив, що насильству немає виправдань у будь-якому куточку світу.

Зеленський відреагував на спробу вбивства Трампа

Володимир Зеленський відреагував на спробу замаху на Трампа. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський відреагував на платформі X на замах на Трампа, який відбувся під час його виступу на передвиборчому мітингу у Пенсильванії.

"З жахом дізнався про стрілянину по колишньому президенту США Дональду Трампу. Такому насильству немає виправдань та не повинно бути місця будь-де у світі. Насильство ніколи не має перемагати", — написав Зеленський.

Президент України побажав Трампу швидко одужати та висловив співчуття близьким, які постраждали через інцидент у США.

"Я радий дізнатися, що Дональд Трамп уже в безпеці, та бажаю йому швидкого одужання. Також висловлюю співчуття близьким жертви цього нападу – учасника мітингу. Бажаю сили всім, хто шокований цією подією. Бажаю Америці вийти з цього сильнішою", — додав Зеленський.

Нагадаємо, що під час виступу Дональда Трампа у Пенсильванії пролунало кілька пострілів. Експрезидент отримав поранення у вухо та був доставлений до медичного закладу. Під час інциденту загину один з мітингувальників, а стрільця було убито. Ним виявився 20-річний американець Томас Метью Крукс.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Джо Байден відреагував на замах на Трампа. Крім того, з'явилась перша реакція самого Трампа на спробу вбивства.

Також "Коментарі" писали про те, що в мережу потрапило відео з моментом пострілу по Трампу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини