Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на слова Резнікова про деокупацію півдня
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на слова Резнікова про деокупацію півдня

Завданням для ЗСУ є деокупація всієї території нашої країни - Зеленський

11 липня 2022, 19:01 comments2490
Поділіться публікацією:

Деокупація всієї території України є важливим завданням для ЗСУ. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву президента України Володимира Зеленського під час спільного брифінгу з очільником Уряду Нідерландів Марком Рютте.

Зеленський відреагував на слова Резнікова про деокупацію півдня

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Володимир Зеленський також сказав, що не читав інтерв'ю Резнікова, яке він дав журналістам видання "The Sun" нещодавно.

“Чесно кажучи, не читав інтерв'ю міністра оборони. Можу сказати, що завданням всіх наших військових є деокупувати всю нашу територію. Я думаю, це завдання кожного громадянина”, — наголосив глава держави, коментуючи запитання щодо розроблення плану деокупації захопленого півдня України, про що нещодавно заявив керівник Міноборони України Олексій Резніков.

Також президент України зазначив, що не може детального розповідати про плани військового командування.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Резніков розповів про важливий наказ від Зеленського. Від глави української держави Міноборони України отримало наказ – звільнити від загарбників прибережні райони на півдні. Для цього Україна мобілізує мільйонні бойові сили.Міністр зазначив, зброю до рук візьме приблизно мільйон українських громадян. За допомогою західної зброї люди готові йти у бій, відвойовуючи свою територію.

Також "Коментарі" писали про те, чому Україні важливо деокупувати південь. Військовий експерт Дмитро Снєгирьов в ефірі ТСН пояснив, що означають заяви нашої влади про деокупацію півдня в стратегічному плані для України й чому наказ Головнокомандувача був відданий саме зараз. За його словами, це знаменує третій етап війни — контрнаступ та звільнення територій від окупантів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини