Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на слова Путіна про знищення американської техніки
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на слова Путіна про знищення американської техніки

Український президент відповів на заяви російського диктатора Володимира Путіна про знищенні американські системи ППО Patriot.

19 червня 2023, 11:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому звернені відповів на заяви російського диктатора Володимира Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайт президента.

Зеленський відреагував на слова Путіна про знищення американської техніки

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Зеленський у своєму вечірньому звернені від 18 червня вказав, що американська техніка ефективно захищає українське небо. Таким чином президент України спростував заяви Путіна про знищення ППО Patriot.

"Хай хто там, у росії, розказує, ніби наші Patriot знищено, усі вони є, усі вони працюють, усі вони збивають російські ракети. І збивають максимально ефективно. Жодного "Патріота" не знищено!", — повідомив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що минулого тижня президент РФ відвідав економічний форум у Санкт-Петербурзі. На зустрічі з бізнесменами та союзниками Росії Путін розповів про те, що російські сили "знищили під Києвом пʼять комплексів Patriot".

Слід зазначити, що попри заяви Путіна, Україна наразі отримала всього дві системи Patriot. Одну надіслали США, а іншу була відправлена спільно Нідерландами та Німеччиною.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міноборони РФ оприлюднило кадри на яких показало знищення німецьких танків Leopard 2  в Україні. Згодом виявилось, що цими танками була сільськогосподарська техніка на українських полях.

Також "Коментарі" писали, що пропаганда РФ намагалась видати знищений російський танк за український. Міністерство оборони Росії виклало відео з підбитим танком, а кореспондент розповідав про вдалі дії армії РФ. Однак користувачі помітили одну деталь, яка показала, що знищенний танк та екіпаж був російським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини