Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на замах на Трампа: чому зрадів президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на замах на Трампа: чому зрадів президент

Володимир Зеленський прокоментував нову спробу вбивства Дональда Трампа.

16 вересня 2024, 13:03 comments3769
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський відреагував на новий замах на колишнього президента США Дональда Трампа. Зеленський висловив йому найкращі побажання та заявив, що політичному насильству не має місця у світі. 

Зеленський відреагував на замах на Трампа: чому зрадів президент

З'явилась реакція Зеленського на замах на Трампа. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський у соцмережі X опублікував допис з реакцією на можливу спробу вбивства кандидата в президенти США вказавши, що радий знати, що лідер республіканців Дональд Трамп не постраждав.

"Я радий чути, що Дональд Трамп у безпеці та неушкоджений. Мої найкращі побажання йому та його родині. Добре, що підозрюваного в замаху швидко затримали. Це наш принцип: верховенство права є першорядним, а політичному насильству немає місця ніде у світі. Щиро сподіваємося, що всі будуть в безпеці", — написав Зеленський.

15 вересня поблизу гольфклубу, у якому знаходився Дональд Трамп відбулась стрілянина. Працівник спецслужб помітив частину рушниці в огорожі та почав стріляти. Нападник намагався втекти з місця інциденту, але був затриманий правоохоронцями. Ним виявився 58-річний громадянин США Раян Рут. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на замах на Трампа відреагував президент США Джо Байден, який зробив заяву, що лідер республіканців отримає ресурси для охорони від Білого дому. Також на спробу вбивства Трампа несподівано відреагував американський мільярдер Ілон Маск.

Також "Коментарі" писали про те, що Росія почала використовувати новий замах на Трампа проти України. Російські пропагандисти активно поширюють заяви про прихильність нападника Раяна Рута до України, а також вважають, що Україна могла нібито найняти його для вбивства Дональда Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини