Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на ідею Макрона щодо олімпійського перемир'я: чи припинить вогонь Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на ідею Макрона щодо олімпійського перемир'я: чи припинить вогонь Україна

Володимир Зеленський нагадав, що Еммануель Макрон разом з ним був у Нормандському форматі і чудово знає, чого варті обіцянки Росії

22 квітня 2024, 16:20 comments2045
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що президент Франції Еммануель Макрон виступив з ініціативою олімпійського перемир'я, він чудово розуміє, що для російського диктатора Володимира Путіна немає перемир'я, а Олімпіада не є авторитетом. Тому Україна не розраховує на те, що Росія припинить свій тиск і настане тиша на фронті. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю Х'юго Декрипту зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський відреагував на ідею Макрона щодо олімпійського перемир'я: чи припинить вогонь Україна

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Лідер українців зазначив, що він не має віри у формат перемир'я, бо немає жодної віри до нинішньої Росії.

"Я в це не вірю з Росією. Я не вірю не в цей формат перемир'я загалом, я не вірю в будь-який формат перемир'я з Російською федерацією. Емануель це знає, він сам свідок цього, ми разом були у Нормандському форматі. Ми разом проходили весь цей мінський процес, щоб потім знищувати нас.

Президент нагадав, що подібна ситуація вже була під час підписання домовленостей у нормандському форматі. Тоді також були домовленості щодо періоду cease-fire. Проте навіть тоді були люди, які стріляли українськими військовими.

"Вони тренували своїх снайперів, які проходили і щодня вбивали наших людей. Це на місці злочину все є. Емануель все це знає. Вони просто виходили на полювання", – заявив Зеленський. За телефонними перехопленнями, які були від нашої розвідки, ми все це чули. У них заходила група 20-30 фахівців, які кілька місяців поспіль щодня вбивали наших людей, хоч був cease-fire”, — наголосив президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — звідки взялася ідея Макрона про перемир'я: якої помилки не можна припуститися Заходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини